Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Σοφία την είχα πάρει και πριν 3-4 μέρες αφού είχανε ακουστεί συμπαθητικά λόγια για τις υπηρεσίες της.
Δεύτερη φορά σήμερα, αφού μου είχανε μείνει τα πολύ καλά προκαταρκτικά που έκανε τα οποία είναι πολύ χαλαρωτικά.
Η Σοφία είναι μιλφ με αδύνατα πόδια, 1,5άρια βυζιά, ξανθιά, απαλή επιδερμίδα και αδιάφορο εντελώς πρόσωπο για τα γούστα μου. Έχει λίγο πεταχτή κοιλιά, μάλλον από ποτό γιατί στο υπόλοιπο σώμα δεν έχει περιττά λίπη.
Ηλικία γύρω στα 38 θα έλεγα.
Είναι από Μολδαβία όπως μου είπε και μιλάει Αγγλικά.

Σήμερα είχα ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα στο κρεββάτι μισοάδειο, το πήρε μόνης της και ήπιε να δροσιστεί.
Μετά την βότκα της λέω, χρειάζεται και λίγο νεράκι. Χαχαχα!

Προκατακρτικά 4-5 λεπτών, ξεκινάει με ελαφριά χάδια και φιλιά σε ΌΛΟ το κορμί. Μου ψιθύριζε κιόλας "relax".
Αυτιά, στήθος, μέση, κοιλιά, χέρια, παντού.
Αφού κατέβαινε πιο κάτω, βρήκε κόντρα στην πούτσα μου που είχε καβλώσει τέρμα, και άρχισε ένα ωραίο αρχιδογλείψιμο από αρκετά χαμηλά μέχρι και τον κορμό του πέους, χωρίς βιασύνες.
Η γλώσσα της έφερνε βόλτες από αρκετά χαμηλά στα αρχίδια μου και έπειτα τα έγλειφε και αυτά.

Η πίπα της επικεντρώνεται κυρίως στο πουτσοκέφαλο που βγάζει την γλώσσα της και φέρνει βόλτες πάνω του.

Μου περνάει καπότα και την στήνω ιεραποστολικό. Αρκετά καλή αίσθηση, πολλές εναλλαγές.
Δεν κλέβει καθόλου, ενώ το κρεββάτι έτριζε σαν διάολος.
Ωστόσο οι φωνές τις Σοφίας ήταν πιο δυνατές από τα διαβολοτριξίματα του κρεββατιού.

Της ενώνω το πόδια στο κέντρο και της τα πηγαίνω πίσω ώστε το μουνί της να κοιτάει το ταβάνι.
Την καβαλάω και σηκώνομαι σε βαθύ κάθισμα ώστε να την γαμάω από πάνω προς τα κάτω.
Έχυσα βαθιά μέσα της και έμεινα μέχρι να στραγγίξω.

Αφού τελειώσαμε και ντυνόταν να φύγει, πέφτει και το ρεύμα του μπουρδέλου.
Ανοίγω τον φακό του κινητού για να δω ώστε να ντυθώ.
Η Σοφία πήρε το νερό μου , το ήπιε όλο και με ευχαρίστησε. Χαχαχα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σοφία
Helluvatime
Ανώτατος
95
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, 69fil, giorgiodelafuentes2 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2022
ε όχι και 38 χρονών η Σοφία.. κλεισμένα 50 και συνεχίζει!
review reaction 1 The Keeper, victoriatus, Helluvatime
11 Αυγούστου, 2022
Καλη φαση…Χαμόγελο Χαμόγελο

Απορω γενικα με ολους οσους γουσταρετε (ουνε), αρχιδογλειψιμο, και αλλοι αρχιδορουφηγματα..εχετε(ουνε) εξτρα αισθητηρια στα αρχιδια που εμενα μου λειπουνε; εγω τα αρχιδια μου αντε το πολυ ενα αγκαλιασμα στο τσιμπουκι ανεχωμαι..αλλα φιλια και ρουφηγματα…τιποτα δεν γουσταρω…να ανοιξω κανενα νημα να μαθουμε τι γινεται… χα χα
review reaction 1 Ημεδαπος
11 Αυγούστου, 2022
Κάτσε ρε συναγωνιστή , δηλαδή είχες και συ μπουκαλάκι με νερό ? Ιδού το ερώτημα , ιδού η απορία . Χμμμ;Χμμμ;Χαχαχα!
11 Αυγούστου, 2022
Από το αρχιδογλυψιμο-αρχιδορουφιγμα φίλος έπαθε συστροφή όρχεος κ αυτό συνεπάγεται με οξυτατο πόνο κ άμεση εμεση εισαγωγή στο χειρουργείο αλλιώς υπάρχει νεκρωση όρχεος.
review reaction 1 The Keeper
18 Αυγούστου, 2022
τι ωρες τη βρισκουμε τη κυρια μυστη
review reaction 1 Helluvatime
18 Αυγούστου, 2022
@69fil Πρωινές συνήθως.
review reaction 1 69fil
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6