Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 55 10
Μπουρδέλα
95170
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Εισοδος στο πορνομολ οπου στο ισογειο στον πρωτο αριστερο οικο δουλευε η Μολδαβη Ανκα.
Προκειται για μια μετριου αναστηματος 23 ετων κορασιδα.
Το κορμι της αδυνατο με ομορφο κωλαρακι.
Το στηθος 1,5αρι και οχι πολυ στητο.
Τα μαλλια ειναι μακρια ισια ξανθου χρωματος.
Η φατσα της ειναι λιγο περιεργη, εχει εντονα φρυδια και μοιαζει περισσοτερο με καμμια αγγλιδουλα θα ελεγα.
Το προγραμμα της απλο με 69 στα 10ε.
Η επικοινωνια ειναι ευκολη καθως γνωριζει αρκετα καλα ελληνικα.
Εισοδος της κορασιδος στο δωματιο οπου επεσε λιγο σοσιαλ.
Μου περασε καποτα σε ετοιμο πεος και αρχισε μια πιπα λιγο γρηγορη σε ρυθμο και ρηχη χωρις περασμα απο μπαλες, δεν την ευχαριστηθηκα.
Η σταση κατα την πιπα αμυντικη χαϊδευα μονο τα μπουτια της τα οποια ηταν απαλα τρυφερα
και φρεσκοξυρισμενα.
Δεν της ζητησα 69 κατα τη διαρκεια της πιπας αλλα οταν σταματησε αυτη , μετα απο ενα λεπτο δηλαδη της ειπα να ξαπλωσει και να ανοιξει τα ποδια για να την γλειψω.
Το μουνι της ομορφο καλοσχηματισμενο με τρυφερα μουνοχειλα.
Εχωσα τη μουρη μου αναμεσα στα ποδια της και αρχισα να γλειφω το μουνι της το οποιο ηταν καθαρο και ευγεστο.
Εμεινα για μερικα λεπτα εκει και εγλειφα, η Ανκα πεταξε δυο φορες την ατακα "ετσι, φαε το μουνι μου" που μολις την ακουσα μου ηρθε να γελασω αλλα με καυλωσε κιολας.
Την εστησα στα τεσσερα και εφαγε δυνατο σφυροκοπημα το οποιο αντεχει αδιαμαρτυρητα.
Στηθηκε καλα και δεν εκλεβε.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου περασα ενα γρηγορο γλειψιμο τα βυζια της και τον εχωσα στο μουνι της.
Εφαγε δυνατο γαμησι ενω ανοιγε διαπλατα τα ποδια της.
Φιλια στο στομα δε δεχεται, ουτε στοματοφιλα, τουλαχιστον σε εμενα. Δεν το αποκλειω να ειναι επιλεκτικη στα φιλια γιατι ακουγα ματσ μουτσ οταν ηταν στο διπλα δωματιο με αλλο πελατη.
Την γαμοκοπησα για μερικα λεπα ακομα και την εχυσα τερμα μεσα στο μουνι με καλο στραγγιγμα.
Η συμμετοχη της στο γαμησι τυπικη ....
Συμπερασματικα η Ανκα ειναι μια ομορφη κοπελιτσα με καλο αδυνατο κορμι.
Αντεχει γαμησι και δεν κλεβει ενω γουσταρει να της γλειφουν το μουνι.
Θα ξαναπροτιμηθει.
Προκειται για μια μετριου αναστηματος 23 ετων κορασιδα.
Το κορμι της αδυνατο με ομορφο κωλαρακι.
Το στηθος 1,5αρι και οχι πολυ στητο.
Τα μαλλια ειναι μακρια ισια ξανθου χρωματος.
Η φατσα της ειναι λιγο περιεργη, εχει εντονα φρυδια και μοιαζει περισσοτερο με καμμια αγγλιδουλα θα ελεγα.
Το προγραμμα της απλο με 69 στα 10ε.
Η επικοινωνια ειναι ευκολη καθως γνωριζει αρκετα καλα ελληνικα.
Εισοδος της κορασιδος στο δωματιο οπου επεσε λιγο σοσιαλ.
Μου περασε καποτα σε ετοιμο πεος και αρχισε μια πιπα λιγο γρηγορη σε ρυθμο και ρηχη χωρις περασμα απο μπαλες, δεν την ευχαριστηθηκα.
Η σταση κατα την πιπα αμυντικη χαϊδευα μονο τα μπουτια της τα οποια ηταν απαλα τρυφερα
και φρεσκοξυρισμενα.
Δεν της ζητησα 69 κατα τη διαρκεια της πιπας αλλα οταν σταματησε αυτη , μετα απο ενα λεπτο δηλαδη της ειπα να ξαπλωσει και να ανοιξει τα ποδια για να την γλειψω.
Το μουνι της ομορφο καλοσχηματισμενο με τρυφερα μουνοχειλα.
Εχωσα τη μουρη μου αναμεσα στα ποδια της και αρχισα να γλειφω το μουνι της το οποιο ηταν καθαρο και ευγεστο.
Εμεινα για μερικα λεπτα εκει και εγλειφα, η Ανκα πεταξε δυο φορες την ατακα "ετσι, φαε το μουνι μου" που μολις την ακουσα μου ηρθε να γελασω αλλα με καυλωσε κιολας.
Την εστησα στα τεσσερα και εφαγε δυνατο σφυροκοπημα το οποιο αντεχει αδιαμαρτυρητα.
Στηθηκε καλα και δεν εκλεβε.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου περασα ενα γρηγορο γλειψιμο τα βυζια της και τον εχωσα στο μουνι της.
Εφαγε δυνατο γαμησι ενω ανοιγε διαπλατα τα ποδια της.
Φιλια στο στομα δε δεχεται, ουτε στοματοφιλα, τουλαχιστον σε εμενα. Δεν το αποκλειω να ειναι επιλεκτικη στα φιλια γιατι ακουγα ματσ μουτσ οταν ηταν στο διπλα δωματιο με αλλο πελατη.
Την γαμοκοπησα για μερικα λεπα ακομα και την εχυσα τερμα μεσα στο μουνι με καλο στραγγιγμα.
Η συμμετοχη της στο γαμησι τυπικη ....
Συμπερασματικα η Ανκα ειναι μια ομορφη κοπελιτσα με καλο αδυνατο κορμι.
Αντεχει γαμησι και δεν κλεβει ενω γουσταρει να της γλειφουν το μουνι.
Θα ξαναπροτιμηθει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άνκα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αν και αυτή τότε ήταν μελαχρινή αλλά η υπόλοιπη περιγραφή ταιριάζει μαζί με τα καλά Ελληνικά.