Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 44 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Ντάρια την είχα δει σε προηγούμενες βόλτες μου και ήταν στα υπόψιν κάποια στιγμή. Στο 44Β αριστερό στον όροφο.
Είναι μία μαυρομάλλα κοπέλα περίπου 22-23 χρονών, δήλωσε "Ρωσσίδα" και μου είπε μόνη της που την πέτυχα στο σαλόνι να βάζει μουσική στα ηχεία του μπουρδέλου από το κινητό της ότι κάνει απλό πρόγραμμα.
Έχει λεπτό κορμί, 1,5άρι βυζάκι, ένα τατού στο μπούτι και άλλο ένα μικρό πάνω από το αριστερό βυζί.
Οι βλεφαρίδες κάγκελο ενώ το πρόσωπο τρώγεται. Ύψος γύρω στο 1,60 και δέρμα απαλό. Μιλάει Ελληνικά.

Της έδωσα το κόκκινο και μου έδωσε η ίδια δωμάτιο. Το δωμάτιο σε καλά επίπεδα για μεταξουργείο, στεγνό, χωρίς να μυρίζει, τακτοποιημένο αρκετά.
Φρεσκαρίστηκα στα γρήγορα και μπήκε μέσα όταν σκούπιζα την ψωλή μου. 2-3 λόγια και πάω να ξαπλώσω...
Έλα από εδώ μου λέει, και μου δείχνει να κάτσω όρθιος για να τον πάρει στο στοματάκι της. Δεν χαλάστηκα καθόλου!
Κάθισε στην άκρη του κρεββατιού, άνοιξε τα πόδια της και μου φόρεσε καπότα, σε 2 λεπτά με είχε κάνει κάγκελο και προσπαθούσε να τον πάρει όλον στο στόμα της ενώ άκουγα μικρούς ήχους από πνιξιματάκια και κόλλαγε όσο μπορούσε κοντά το κεφάλι της πάνω μου. Πέρασα το χέρι μου πίσω από τα μαλλιά της στον σβέρκο της και έδωσα λίγο ρυθμό χωρίς να δυσανασχετήσει.

Μία στάση παίχτηκε και την γάμησα δυνατά. Μετά το τσιμπούκι, έτσι όπως ήταν στην άκρη του κρεββατιού τραβήχτηκε προς τα πίσω και σήκωσε τα πόδια της.
Έπεσα στο κρεββάτι και της τον έβαλα βαθιά. Δεν έκλεψε καθόλου, ενώ με κοίταγε καθόλη την διάρκεια βγάζοντας επιφωνήματα.
Το ροζ μπουστάκι που είχε δεν το είχε βγάλει και έκανα κίνηση να της το κατεβάσω. Έπιασα τα τιραντάκια και τα κατέβασα χαμηλά και έγλειψα τις ρόγες της απαλά.

Έχουνε φοβηθεί οι μικρές του μεταξουργείου με τα ορκ που προσπαθούν να γαμήσουν κώλους σε απλά προγράμματα και πρέπει να τις γαμάμε σκληρά αλλά και απαλά ταυτόχρονα. Έρχεται ροπαλιά
Μία άλλη κορασίδα μου έλεγε τις προάλλες, "γκρέκο γκουντ, - πακιστάν, αφγκανιστάν, αλμπάνιαν μπαντ".

Της έπιασα τα κωλομάγουλα από κάτω και τα ανασήκωσα και την κάρφωνα όσο πιο δυνατά μπορούσα, συνέχιζε να μην παίρνει το βλέμμα της και έβαζε και το χέρι στο στόμα. Έχυσα βαθιά μέσα της και έμεινα, ενώ ξάπλωσα για μερικά δευτερόλεπτα πάνω της με εκείνη να μου χαιδεύει τα αυτιά με το στόμα της.

Με ευχαρίστησε, χαιρέτησε και πήγε να το παίξει dj μέσα στο κουζινάκι με τις μουσικές της.

Μιά χαρά για το αντίτιμο, θα την ξαναπροτιμήσω κάποια στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
95
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Σεβασμιώτατος, Johnstef, Ημεδαπος και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2022
"γκρέκο γκουντ, - πακιστάν, αφγκανιστάν, αλμπάνιαν μπαντ"

καπου εδω θελω να ζητησω συγγνωμη στους αλβανους συναγωνιστες, αλλα για να μη λερωσω το "γκρεκο γκουντ", οταν κανω καφριλες στα δωματια, πολλες φορες δηλωνω αλβανος Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 giorgiodelafuentes2, maradona7, Helluvatime
06 Αυγούστου, 2022
Terminator χελ , αν γαμαγες χωρις προφυλαξη θα χαμε λυσει το δημογραφικο . ΠΟΛΥΒΟΛΟ εισαι παιχταρα μου
review reaction 3 Helluvatime
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2