Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
πριν απο κανα μηνα,καπου στις 15/11 οταν το σαιτ ηταν τακτικα κατω,επισκεφτηκα το συγκεκριμενο μαγαζι κατα τις 8 το βραδυ

η κοπελα που εργαζοταν ακοουγε στο ονομα ελενα,ηταν καστανοξανθη,υψος 1,75 περιπου,χαζοφατσα καπως,αλλα με πολυ καλο σωμα

φαρδια λεκανη αλλα οχι χοντρη με πολυ καλο σφιχτο κωλο και γεματο 2αρι προος το 3 βυζι που κοιταζε στο θεο και ηταν ιδανικα σφιχτο και φυσικο.

το κοριτσι το εβλεπα να δουλευει καιρο στο μαγαζι αυτο και στο 134 στο ισογειο αλλα δεν ειχε τυχει να το παρω ποτε αφου ειχα ξετρελαθει με την γνωστη μιλενα τυ 71.

δοκιμασα λοιπον και με αφησε με το στομα ανοιχτο

μπαινει λοιπον στο δωματιο συστηνεται με αρχιζει στα φιλια και τα χαδια στο ορθιο και μου λεει συνεχεια ποσο ομορφος εισαι και λοιπες μαλακιες.

επειτα ξαπλωνω ,ερχεται αναμεσα στα ποδια και αρχιζει να μου ρουφαει και να μου γλειφει τα μπαλακια με τρομερη μαεστρια...συνεχιζει γυφωντας το καβλι σε ολο σχεδον το μηκος του αφηνωντας ομως στην αποξω το πουτσοκεφαλο....

βαζει καποτα και αρχιζει μια τρομερη πιπα με πολυ καλο ρυθμο,πολυ βαθια και με παραλληλο παιξιμο και γλυψιμο των παπαριων,τρελαθηκα λεμε.

στη συνεχεια μου ανεβαινει απο πανω και αρχιζει να μου λιωνει τον πουτσο με τρομερη λυσσα και με πολυ εντονα βογγητα...

την γυριζω στα 4 και αρχιζω το σφυροκοπημα με εκεινη να μου ζηταει να την γαμησω πιο σκληρα και πιο σκληρα και πιο....

ξανα αυτη απο πανω μετα να κανει 8αρια πανω μου μεχρι να χυσω και στο τελος να καθεται πανω μου εχοντας το καβλι μεσα της και να με φιλαει στο μαγουλο,προσπαθησε και για χειλη,και να με χαιδευει

συνολικα το κοριτσι ηταν τελειο...παντως κατι πρεπει μα παιρνει για να γαμιεται με τοση λυσσα

το κακο ειναι απο τοτε δεν την εχω πετυχει παλι.μια φορα που ρωτησα μου ειπαν οτι αο αρχες δεκεμβριου θα επεστρεφε αλλα τπτ ακομα.

αν την πετυχετε να δοκιμασετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2007
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Τιμημένος
28
Πόντοι:
6.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια