Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 150 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πολλοί από σας έχετε αναφέρει την Ειρήνη που δουλεύει στο τσαρδί αυτό! Φήμες έλεγαν το πόσο καλή είναι! Κάθε φορά που ήμουν εκεί ήταν κλεισμένη για 20λεπτα και μισάωρα ή θα μουν το 4-5 δωμάτιο! Κάπως έτσι δεν είχα περάσει ποτέ! Στο σαλόνι 4-5 τύποι κάτι πάκηδες και κανα 2 Ελληνες! Περίμενα να βγει από το δωμάτιο! Σχεδόν μου χε γυαλίσει το μάτι! Σηκώθηκα και περίμενα δίπλα από την κουρτίνα που θα σκαγε μύτη η τσατσά να την προλογίσει! Σχεδόν "αγρίεψα"/"στράβωσα" απέναντι στους άλλους λέγοντας από μέσα μου σήμερα θα την προλάβεις ΕΣΥ και οι άλλοι να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ! Πλατύ χαμόγελο Τελικά την "πρόλαβα" καθώς οι άλλοι έφυγαν εγώ πέρασα και ένας άλλος την πήρε μετά από μένα! Βέβαια σαν Θεία δίκη έμαθα τελικά ότι και πριν από μένα είχε ένα δωμάτιο αλλά ποιος χέστηκε για 10-15 λεπτά!
Για όποιον δεν την έχει δει είναι μιλφ με ωραίο πρόσωπο και μάτια, μαύρα μαλλιά πιασμένα, μέτριο στήθος όχι κακό, πολύ ωραία πόδια και καλό κωλαράκι!
Μπαίνει, ήταν φιλική και χαμογελαστή, ελάχιστα χάδια αλλά πολύ καλό ελ στοματικό με πολύ καλή θέα στον καθρέφτη. Πολύ καλό στήσιμο στα 4 και στο ιεραποστολικό. Βασικά είναι φάση η οποία προσφέρεται από χαλαρό gfe μέχρι και pse. Εγώ μετά το doggy τέλειωσα ιεραποστολικά βαθιά μέσα της με έντονο κοπάνημα γιατί μου το έβγαλε κατά τη διάρκεια του sex και δεν ήθελα τελειώματα στο στόμα κτλ. Επίσης για μένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ social και μεγάλης διάρκειας, που μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις αλλά ας μη γελιόμαστε το σόσιαλ είναι υποκειμενικό! Στο δια ταύτα: Είναι μια πραγματικά όμορφη ΓΥΝΑΙΚΑ με ΚΑΛΕΣ υπηρεσίες που στο 10άρικο είναι μια πραγματικά ΚΑΛΗ επιλογή.
Να περνάτε καλά αλάνια μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, The Keeper, Helluvatime και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2022
ετσι κανω και γω τυπε. πληρωνω πρωτος σε γεματο σαλονι και μπουκαρω δωματιο. Οσοι το σκεφτονται ή ψαχνουν τα ψιλα τους, αμα θελουνε νουμερακι να πανε στο ΙΚΑ τα μουνοπανα.
review reaction 2 review reaction 1 The Keeper, EvilPlasma
28 Ιουλίου, 2022
επίσης να προσθέσω ότι σε μένα τουλάχιστον ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ
28 Ιουλίου, 2022
Εν τω μεταξύ
πώς έχει πέραση αυτή η τύπισσα και την κλείνουν μισάωρα και μονόωρα ακόμα δεν το έχω καταλάβει! Ούτε όμορφη είναι ούτε καλό είναι το σώμα της, έχει σάπια δόντια και είναι και μεγάλη σε ηλικία σίγουρα άνω των 50...Εκτός αν παίζει ακάποτο κι έχει μαθευτεί ανάμεσα στα
μπαρμπάδια
28 Ιουλίου, 2022
Ο Βοργίας είχε πει ότι κάνει μηχανικό παλαιωμενο πρόγραμμα,θα συμφωνήσω,βέβαια για μια στο τόσο καλή είναι.
28 Ιουλίου, 2022
Θέλει μεγάλη υπομονή αυτό το μουνί . Αξίζει αλλά πρέπει να είσαι τυχερός
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5