Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 127 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επισκεψη στον οικο οπου δουλευε η γνωστη ινφλουενσερ και ινσταγκραμερ Σαμπινα.
Προκειται για ενα μοντελοειδες πιπινι με αρκετα ομορφο και σεξι προσωπο αλλα και δυνατο κορμι.
Κατοπιν συνεννοησεως με βιντεοκληση στο ινσταγκραμ της ζητησα να παω στον οικο και να με κατουρησει πατοκορφα.
Η προταση μου εγινε δεκτη και δεν φανηκε να ξαφνιαζεται μιας και εχει κατουρησει αρκετους οπους μου ειπε.
Εφτασα στον οικο σε καθορισμενη ωρα οπου με εβαλε σε δωματιο κανοντας μου νοημα οτι κατουριεται και δε μπορει να τα κρατησει αλλο.
Ηρθε στο δωματιο και αφου επεσε ενα χαμουρεμα στα ορθια με αρκετα ζουμερα γλωσσοφιλα μου ζητησε να κατουρησει γιατι δεν αντεχε αλλο.
Πηγαμε μαζι μεσα στη ντουζιερα οπου σταθηκε ορθια με τα ποδια της ανοιχτα και εγω γονατιστος
εβαλα το κεφαλι μου κατω απο το μουνι της ενω με τα χερια μου θωπευα τα σεξι σφιχτα κωλομερια της.

Αρχισα να της γλειφω το μουνι με τη Σαμπινα να γουσταρει πολυ.
Δε μπορω να κρατηθω αλλο μου ειπε τα βγαζω....
Βεντουζωσα το στομα μου πανω στο μουνι τηςκαι το ανοιξα οσο μπορουσα.

Ενιωσα μια συσπαση στο αιδοιο της και μετα αφεθηκε ελευθερη, το κατουρο αρχισε να ρεει αφθονο μεσα στο στομα μου οπου λογω της στασης που ημασταν πηγαινε κατευθειαν στο οισοφαγο μου.
Ηπια πολυ κατουρο δεν προλαβαινα να καταπινω...σχεδον δεν χυθηκε σταγονα στο πατωμα της ντουζιερας.
Η Σαμπινα με κατουρουσε μεσα στο στομα μου για 15-20 δευτερολεπτα.
Υπολογιζω οτι ηπια 500-700ml Σαμπινοκατουρο.

Τα κατουρακια της ζεστα, λιγο αλμυρα χωρις εντονη μυρωδια αλλα με δυνατη γευση.
Οταν τελειωσε το κατουρημα μεσα στο στομα μου κρατηθηκε για 2-3 δευτερολεπτα και μετα εβγαλε και τα τελευταια κατακαθια, οτι ειχε μεινει μεσα στην κυστη της.
Τα κατεβασα και αυτα αμασητα και εγλειψα και το μουνι της να μη μεινει σταγονα.

Εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την ποσοτητα και απο την ποιοτητα των ουρων της.
Σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει.

Ειμαι περηφανος που ηπια τα κατουρα μιας ομορφης πιτσιρικας μουναρας και στοχος μου
ειναι να πινω κατουρα απο τα μοντελοειδη της πιατσας, οποτε τετοιες κριτικες θα βλεπετε πιο συχνα απο εμενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 javajis_javajis, Kamigawa, Rodney και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

31 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 31
1 2 3 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 31
1 2 3 4