Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Εύα την είδα πρώτη φορά την Πέμπτη σε μία τσάρκα μου στον οίκο με την κόκκινη πόρτα.

Ρωσσίδα, 25 ετών, με ωραίο πρόσωπο, φλατ κοιλίτσα, αλλά λόγω σωματοδομής λίγο τσουπωτά μπουτάκια-γάμπες τα οποία όμως είναι αρκετά σφιχτά .
Γενικώς, σφιχτό κορμί. Βυζάκια σχεδόν ανύπαρκτα. Ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω. Καλό κωλαράκι, σφιχτό, είδικά στα τέσσερα.

Το σαλονάρισμα της θέλει δουλειά, για να σε κάνει να βγάλεις το 20άρικο πιο εύκολα.
Η κοπέλα είναι πολύ καθαρή αφού περνάει στο δωμάτιο με το ντουζ και πλένεται μετά από κάθε πελάτη.

Σήμερα, είπα να δώσω το μπλε παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο.
Όταν μπήκε η κοπέλα πιάσαμε το social, μου είπε πως έχει έναν χρόνο στην Ελλάδα αν και υπάρχει μιά χαρά συνεννόηση στα Ελληνικά.

Ξεκίνησε με φιλάκια από το στήθος, αλλά πολύ σύντομα κατέβηκε στο πουλί μου και άρχισε να γλείφει το κορμό.
Δεν με ρώτησε για προφυλακτικό στην πίπα και κατευθείαν τον έβαλε στο στόμα της.
Η πίπα της ήταν υγρή αλλά ρηχή και αρκετά μονότονη. Φάνηκε δεκτική με το χέρι μου στο κεφάλι της ώστε να δώσω ρυθμό χωρίς να δυσανασχετήσει.
Το σουτιέν δεν το έβγαλε καθόλου.

Πέρασμα καπότας και την έβαλα ιεραποστολικό. Εκεί έκατσα αρκετή ώρα με πολλές εναλλαγές με τα πόδια της.
Αφού έβαλε λίγο τζελ λοιπόν, την κλείδωσα με ανοιχτά τα πόδια της, με αργές και βαθιές διεισδύσεις .
Τα έφερα στους ώμους μου ψηλά και ενώ είχα τα χέρια μου στα μπούτια της, μου έπιασε τα χέρια και τα έσφιγγε.
Το νυχάκι βαμμένο κόκκινο παρεπιπτόντως.

Παίρνω τα πόδια της, και βάζω και τα δύο σταυρωτά στον δεξί ώμο μου. Ωραία θέα με το μουνάκι της.
Δεν ανέβασα ρυθμούς. Μέτριο τέμπο και σχεδόν όλο μέσα. Έβγαινα σχεδόν τελείως και ξαναέμπαινα.
Ζοριζόταν το κορίτσι και είπα να αφήσω το σφυροκόπημα. Τα χέρια της πλέον έσφιγγαν δυνατά τα δικά μου που χούφτωναν τα μπούτια της.

Την γυρνάω στα τέσσερα και αρχικά μου στήνεται εξαιρετικά. Τούρλα ο κώλος με σπασμένη την μέση.
Μπαίνω στους ίδιους ρυθμόύς, ενώ μετά από 1 λεπτό το πολύ μου σηκώνει τον κορμό της.
Την έπιασα από τους ώμους και μισό λεπτό σε γρήγορους σχετικά ρυθμούς, τελείωσα βαθιά μέσα της.

Φάουλ, γιατί βιάστηκε να βγει.

Λοιπόν, η κοπέλα, ίσως είναι καινούργια στον χώρο και δείχνει άπειρη-σφιγμένη.
Σε μένα δεν είχε μα και μου γιατί την πήγα με το μαλακό, ώστε να κόψω αντιδράσεις.
Το eye contact ήταν μηδαμινό. Η συμμετοχή επίσης το ίδιο.

Ωστόσο θεωρώ, πως αν το δει λίγο αλλιώς, έχει προοπτικές.
Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα μέσα σε 2-3 μέρες που δουλεύει στον οίκο.

Προσωπικά, θα ξαναπάω σε κανά δυό βδομάδες ώστε να δω αν υπάρχει βελτίωση, κυρίως στην συμμετοχή.
Για αρχή, μην περιμένετε πολλά όμως.

Στα συν, ότι δεν χτυπάνε πόρτες μετά το 10λεπτο. Υπάρχει άνεση χρόνου και η κοπέλα δεν έδειξε καθόλου σημάδια βιασύνης.
Ενώ και η υπηρεσία ακόμα και με 7-8 άτομα στο σαλόνι την πρώτη μέρα που πήγα να δω την κοπέλα, μας έλεγε να περιμένουμε λίγο και πως δεν βιάζονται μέσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως