Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 149 10
Μπουρδέλα
152766
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Επισκεψη στον οικο οπου στο σαλονι βγηκε η Βερονικα.
Προκειται για μια γκλιφ 50+ με σχετικα καλη εμφανιση για την ηλικια της.
Εχει κοντο αγορε μαλλι με μια μεγαλη φραντζα μπροστα , το σωμα της ειναι
αδυνατο, ελαφρως πλαδαρο και σιτεμενο. Το δερμα της εχει ενα ωραιο μπρονζε
χρωματακι που ειναι καυλωτικο και μου θυμιζει τα μαυρισμενα πουρά τουριστριες που βλεπω στην παραλια.
Το στηθος μικρο πεσμενο και λιγο νερουλο, νταξει τι περιμενατε..
Το προσωπο της ομορφο και οχι ιδιαιτερα σπασμενο.
Η Βερονικα για την ηλικια της κρατιεται αρκετα καλα.
Το προγραμμα της στα 10 ευρω περιλαμβανει ολες τις στασεις με ακαποτο τσιμπουκι
και τελειωτικο στο στομα.
Εισοδος της Βερονικας στο δωματιο οπου ηταν ευδιαθετη και χαμογελαστη.
Με βρηκε ξαπλωμενο στο κρεβατι και φουλ καυλωμενο .
Αμεσως κατεβηκε προς τα κατω και τον εβαλε ακαποτα στο στομα της.
Η πιπα της ηταν σε χαλαρο-αργο ρυθμο και οχι σφιχτη-βεντουζωτή χωρις να τον βαζει ολο μεσα.
θαρρώ πως αν μου εκανε και μια ώρα πιπα με το ρυθμο που ειχε δε θα εχυνα ποτε.
Με το ενα της χερι μου χαϊδευε την κωλοχαραδρα μου και περιμενε το παρασυνθημα για δαχτυλο
εκτιμω για οποιον το επιθυμει.
Αν και και ειχα παει μονο για τελειωτικη πιπα συμπερανα οτι δε θα ευχαριστιομουν χυσιμο
οποτε της ειπα να βαλει καποτα και να με καβαλησει.
Εκει εφαγα ακυρο καθως ειπε οτι τον εχω μεγαλο.
Καλα τωρα 50+χρονων μουνοτρυπα εχουν μπει απειρες πουτσες εκει μεσα και ακομα δεν χωρανε
οι μεγαλες πουτσες ?
Τεσπα την εβαλα σε κανονικη σταση οπου εβαλε αρκετη κρεμα που ηταν ασπρη και πηχτη και εμοιαζε σα κρεμπιες .. οταν την εχωσε μεσα στο μουνι της και την απλωσε εμοιαζε σα να την εχουν κρεμπεδιασει 4-5 ατομα και το μουνι ξεχειλισε απο χύσα...
Γαντζωμα απο τα κωλομερια της και ξεκινημα δυνατου γαμησιου ..
Το δερμα της εχει καλη υφη,ειναι απαλο και τρυφερο και μου αρεσε να την χουφτωνω και να της
χαϊδευω τα ποδια.
Ωστοσο η Βερονικα ακομα και σε κανονικη σταση δεν αντεχε, στραβωνε το κορμι της και μαζευε τα ποδια της για να μου κοψει φόρα.
Εκανε κινηση απο μονη της για φιλια στο στομα και ανταποκριθηκα σε ενα μικρης διαρκειας γλωσσοφιλο αλλα το εκοψα γρηγορα γιατι το σαλιο της ειχε εντονη γευση λιπαντικου καποτας.. Καλα μετα απο πιπα με καποτα δεν το πλενει λιγο το στομα της να φυγει η πλαστικουρα ?
Για δευτερη φορα τεσπα... την γαμησα οσο μπορουσα να την γαμησω γιατι εκλεβε και καταφερα να την χυσω με το χτυπημα της πορτας.
Δε νομιζω να ξαναπροτιμηθει, ελπιζω να περασετε καλυτερα απο εμενα.
Προκειται για μια γκλιφ 50+ με σχετικα καλη εμφανιση για την ηλικια της.
Εχει κοντο αγορε μαλλι με μια μεγαλη φραντζα μπροστα , το σωμα της ειναι
αδυνατο, ελαφρως πλαδαρο και σιτεμενο. Το δερμα της εχει ενα ωραιο μπρονζε
χρωματακι που ειναι καυλωτικο και μου θυμιζει τα μαυρισμενα πουρά τουριστριες που βλεπω στην παραλια.
Το στηθος μικρο πεσμενο και λιγο νερουλο, νταξει τι περιμενατε..
Το προσωπο της ομορφο και οχι ιδιαιτερα σπασμενο.
Η Βερονικα για την ηλικια της κρατιεται αρκετα καλα.
Το προγραμμα της στα 10 ευρω περιλαμβανει ολες τις στασεις με ακαποτο τσιμπουκι
και τελειωτικο στο στομα.
Εισοδος της Βερονικας στο δωματιο οπου ηταν ευδιαθετη και χαμογελαστη.
Με βρηκε ξαπλωμενο στο κρεβατι και φουλ καυλωμενο .
Αμεσως κατεβηκε προς τα κατω και τον εβαλε ακαποτα στο στομα της.
Η πιπα της ηταν σε χαλαρο-αργο ρυθμο και οχι σφιχτη-βεντουζωτή χωρις να τον βαζει ολο μεσα.
θαρρώ πως αν μου εκανε και μια ώρα πιπα με το ρυθμο που ειχε δε θα εχυνα ποτε.
Με το ενα της χερι μου χαϊδευε την κωλοχαραδρα μου και περιμενε το παρασυνθημα για δαχτυλο
εκτιμω για οποιον το επιθυμει.
Αν και και ειχα παει μονο για τελειωτικη πιπα συμπερανα οτι δε θα ευχαριστιομουν χυσιμο
οποτε της ειπα να βαλει καποτα και να με καβαλησει.
Εκει εφαγα ακυρο καθως ειπε οτι τον εχω μεγαλο.
Καλα τωρα 50+χρονων μουνοτρυπα εχουν μπει απειρες πουτσες εκει μεσα και ακομα δεν χωρανε
οι μεγαλες πουτσες ?
Τεσπα την εβαλα σε κανονικη σταση οπου εβαλε αρκετη κρεμα που ηταν ασπρη και πηχτη και εμοιαζε σα κρεμπιες .. οταν την εχωσε μεσα στο μουνι της και την απλωσε εμοιαζε σα να την εχουν κρεμπεδιασει 4-5 ατομα και το μουνι ξεχειλισε απο χύσα...
Γαντζωμα απο τα κωλομερια της και ξεκινημα δυνατου γαμησιου ..
Το δερμα της εχει καλη υφη,ειναι απαλο και τρυφερο και μου αρεσε να την χουφτωνω και να της
χαϊδευω τα ποδια.
Ωστοσο η Βερονικα ακομα και σε κανονικη σταση δεν αντεχε, στραβωνε το κορμι της και μαζευε τα ποδια της για να μου κοψει φόρα.
Εκανε κινηση απο μονη της για φιλια στο στομα και ανταποκριθηκα σε ενα μικρης διαρκειας γλωσσοφιλο αλλα το εκοψα γρηγορα γιατι το σαλιο της ειχε εντονη γευση λιπαντικου καποτας.. Καλα μετα απο πιπα με καποτα δεν το πλενει λιγο το στομα της να φυγει η πλαστικουρα ?
Για δευτερη φορα τεσπα... την γαμησα οσο μπορουσα να την γαμησω γιατι εκλεβε και καταφερα να την χυσω με το χτυπημα της πορτας.
Δε νομιζω να ξαναπροτιμηθει, ελπιζω να περασετε καλυτερα απο εμενα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2022
"[...] ανταποκρίθηκα σε ένα μικρής διάρκειας γλωσσόφιλο αλλά το έκοψα γρήγορα γιατί το σάλιο της είχε έντονη γεύση λιπαντικού καπότας [...]" αθάνατο bou με τις cult καταστάσεις σου
eridon1877
28 Ιουλίου, 2022
Την πήρα και εγώ, έχει πολύ στενό μουνί και συνέχεια τραβιόταν στο πισωκολητό και έκλεβε αλλά έχυσα . Αν καθόταν με το μαλακό θα ήταν καλή περίπτωση αλλά δεν αντέχει καθόλου
xxxnnn
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2