Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289588
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μόλις διάβασα για την επιστροφή της Ευας , με την πρώτη ευκαιρία έτρεξα να την συναντήσω μιας και ήταν κάποτε το στανταρακι μου στους οίκους μετα απο βραδινή έξοδο από την εποχή που δούλευε στο Ευνειδων 5 στο γκαζι και μετέπειτα Κωνσταντινουπόλεως 166Β. Από εμφάνιση ειναι ιδια και απαράλλακτη , με πιο εντονο μαύρισμα κ στο πρόσωπο ελάχιστη διαφορα. Μολις μπηκε η κοπελα στο δωματιο κ μετα το ελάχιστο σοσιαλ μετα απο τοσο καιρο ,βουρ στο παιχνιδι....της εβγαλα τα εσώρουχα κ μετα τα πρωτα γλωσσοφιλα μου ξεκίνησε μια βασανιστηκη και αργη πιπα όπως παλια.
Μετα ηρθε η ωρα να ανεβω εγω απο πανω κ μετα απο λιγα φιλακια αρχισα να της γλυφω το λαιμο και κατεβηκα στις ρογες της που ανταποκρινονται μετα απο λιγο κ την εγλυφα μεχρι να φτασω στο νινακι της, οπου το περοποηθηκα λιγο και αυτο. Μην μπορώντας να κρατησω αλλο τις καυλες μου , μου περασε το προφυλακτικο με το στομα της και καναμε μια μονο σταση ιεραποστολικα να βλεπω την οπτασία κ κατεθεσα μεγαλης ποσοτητος υγρου πυρ στη καποτα. Μετα το τελός πιασαμε την κουβεντα για τα παλια κ γενικα θέματα με την βρωμερή τσατσα να μας διακόπτει χτυπώντας την πορτα
Μετα ηρθε η ωρα να ανεβω εγω απο πανω κ μετα απο λιγα φιλακια αρχισα να της γλυφω το λαιμο και κατεβηκα στις ρογες της που ανταποκρινονται μετα απο λιγο κ την εγλυφα μεχρι να φτασω στο νινακι της, οπου το περοποηθηκα λιγο και αυτο. Μην μπορώντας να κρατησω αλλο τις καυλες μου , μου περασε το προφυλακτικο με το στομα της και καναμε μια μονο σταση ιεραποστολικα να βλεπω την οπτασία κ κατεθεσα μεγαλης ποσοτητος υγρου πυρ στη καποτα. Μετα το τελός πιασαμε την κουβεντα για τα παλια κ γενικα θέματα με την βρωμερή τσατσα να μας διακόπτει χτυπώντας την πορτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;