Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεύτερη κατάθεση της βραδιάς και ενώ την έβλεπα πρώτη φορά την κοπέλα μιας και δεν έχω κάνει πολλές βόλτες στον συγκεκριμένο οίκο
την έβαλα στο μάτι και μετά από μία σύντομή ξενάγηση στα πέριξ ξαναγύρισα.
Η Ειρήνη είναι μία κοπέλα με σχετικά καλό σώμα, μετρίου αναστήματος, καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω, καλό προσωπάκι και ωραία πεταχτή κωλάρα.
Το βυζί 1,5 με το ζόρι με σκούρες ρόγες. Ήταν χαμογελαστή στο σαλόνι και είπα να περάσω. Απλό πρόγραμμα.

Αφού φρεσκαρίζομαι στο κατακκόκινο δωμάτιο, μπάινει μετά από 5-6 λεπτά η Ειρήνη με καλή διάθεση.
Πιάνουμε λίγο το σόσιαλ και μου λέει πως είναι 30 χρονών. Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται για τόσο και της το είπα.

Προκαταρκτικά δεν έκανε, δεν ζήτησα, γιατί ενώ μιλάγαμε και έπιανα την κωλάρα της που μου την είχε τουρλώσει να την βλέπω και στον καθρέφτη μου είχε σηκωθεί αρκετά. Μου περνάει καπότα και ξεκιναει ένα καλό τσιμπούκι αρκετά στριφογυριστό, ενώ χούφτωνα την κωλάρα της και τα μπούτια της.

Είχε πιάσει τον δικό της στριφογυριστό ρυθμό και την άφησα να κάνει παιχνίδι. Καλή διάρκεια στην πίπα, αλλά έπρεπε και να την γαμήσω.

Με ρώτησε πως θέλω, και την έβαλα ιεραποστολικό.
Καλή αίσθηση στο μουνάκι της και της είχα ανοίξει διάπλατα τα πόδια.
Ξεκίνησα με μέτριους ρυθμούς που καταλήξανε σε σφυροκόπημα. Έκανα και λίγο παιχνίδι πάνω κάτω, γύρω γύρω όλοι, που έδειξε να της αρέσει γιατί ακολούθησε με την λεκάνη της. Και ξανά μέσα με ορμή. Φοβήθηκε μην σπάσει η καπότα και με σταμάτησε να βάλει ελάχιστο τζελ πάνω στο λάστιχο.

Δεύτερη στάση στα τέσσερα, όπου μου στήθηκε εξαιρετικά, παίρνοντας το μαξιλάρι αγκαλιά, μου τούρλωσε την κωλάρα της.
Η κωλοτρυπίδα της ΕΜΦΑΝΩΣ δουλεμένη βγάζει μάτι. Ναι!
Λίγα δευτερόλεπτα να βρω τον ρυθμό μου, όπου συνέχισα με έντονους ρυθμούς με εκείνη να βγάζει βογγήτα.
Τελείωσα μέσα της και έμεινα μέχρι να στραγγίξω.

Πάνω από δεκάλεπτο χωρίς ενόχληση από την τσατσά.
Η Ειρήνη μου είπε πως δουλεύει από το απόγευμα μέχρι αργά τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα 19:00-04:00. Όποτε γουστάρει παίρνει και το ρεπό της βέβαια.
Την ευχαρίστησα και με καληνύχτισε παίρνοντας τον χρόνο της μέχρι να ντυθεί και να βγει από το δωμάτιο.

Ίσως ξαναπεράσω κάποια στιγμή. Δεν τρελάθηκα για να γίνει στανταράκι αλλά δεν βρήκα και κάτι περίεργο που θα με κάνει να μην ξαναπάω, εκτός της δουλεμένης κωλοτρυπίδα της, που σίγουρα με λίγο τζελ έμπαινα χωρίς πολύ ιδρώτα επί τόπου. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως