Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
ΜΕΤΑ απο ενα καλο οικογενειακο τσιμπουσι με φιλους φιλες συναδελφους κλπ ειπα να ξελαφρώσω ολα σχεδον γυρω υποτονικα και κλειστα με τα συνηθισμένα μπαζακια , ειπα ανοιχτο ειναι που να τρεχεις τωρα σαμπως θα την παντρευτης .... Ετσι τολμισα να μπω σε αυτο με τις σκαλες στην ΙΑΣΩΝΟς 16 πριν καν ανεβω σκαλες η γρια τσατσα αρχισε να με χαλβαδιαζει και να μου κανει ψυστηρι πολυ μπλα μπλα σε σημειο που σε κουραζει και σου ερχεται να βιαιοπραγησεις .... (δεν ειναι στο χαρακτηρα μου αλλα ετσι ενιωσα εκεινη τη στιγμη )
Το λοιπον νορμαλ προγραμμα με πολυ σαλτσα και ουσια καθολου , εμφανιζεται και το 40 χρονο τετραπαχο ον με χαμογελο τζοκοντας κ υφος καρδυναλιων μες την δηθενια , κρυβοντας την μπυροκυλια με το αλλο χερι λες και δε θα την εβλεπα στα ενδοτερα ειπα που να ψαχνεις τωρα μερικες απο αυτες ειναι καλυτερες στο κρεβατι αντε να μπεις .... . Η τσα τσα να λεει να λεει η κοπελα ετσι η κοπελα αλλιως η κοπελα γιουβετσι και η κοπελα κοκορετσι ...σε μια στιγμη ειπα ενα δεκαρικο ειναι αυτο δε παει .....στα κομματια το πολυ πολυ να με πιασουν τα γελια οπως και εγινε παρακατω .
Με τα πολλα περασα παρα τους ενδιασμους στην εμφάνιση ,δε λεω ομως καθαρα σεντονια κ χωρος ανακαινησμένος προικα απο την προιγουμενη μεγαλοκοπελα.... ΑΝΔΡΙΑΝΑ την οποια και αναζητω σε αλλα λιμανια μονο για την πιπα της ....
Η κοπελα ηρθε αμεσως στο δωματιο στο πιτσ φυτιλι ουτε τα χερια δε προλαβα να πλυνω και ουτε ειχε και κοσμο εκτος απο κατι πακι με βρωμοσαγιοναρες που ηρθαν για ματι αλλα εφυγαν μολις ειδαν την ντυμενη κορασιδα κ ινδους με τσεμπερια στο κεφαλι που εφυγαν κ αυτοι λογο γουστου αποτι καταλαβα θελουν γεματουλες αλλα κατι τους αποτρεψε , παροτι αυτοι προτιμανε τις ..... γεματουλες.
Το λοιπον η κορασιδα ειναι βουλγαρικης καταγωγης και παριστανει τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ παλαιοτερα ηταν στη φυλης στο 134 με το ονομα ΜΟΝΙΚΑ το οποιο μετονομασε ΛΟΡΙ ....... (βρε ετσι ειναι οι μακεδονες ???? μουρχοταν να της πω και οτι θελει να παρει αυτοκινητο ) μου ταλεγε λες κ θα της το επαιρνα εγω η μπορει να νομιζε κατι τετοιο διοτι υπαρχουν και χαζοκοπανοι .....που τα κανουν αυτα , δε λεω αμα ειναι μουναρος κλπ οχι μπαζοκιλια ....
ξεπλωσε το λοιπον στο κρεβατι οπου ξεχυλησαν τα πακια της η μπυροκιλια τα πεσμενα βυζια της και με αυτο το υφακι το δηθεν μου λεει τι θελει το αγορι αποψε να του κανω ? προσεξα οτι ειχε κανει και σολαριουμ ολοσωμο για το οποιο και τη ρωτησα και απαντωντας μου θετικα ειπα εκει πανε τα λεφτα σου ? λες και την τσιμπισε σκορπιος αλλαξε σταση λεγοντας μου με το υφακι εεεελλαα ο χρονος περνα και θααα φυγης χωρις να εχεις τελειωσει , γιαυτο δεν ηρθες να με γαμησεις που τοσο με θες ???..... Ε το λοιπον μαγκες με επιαασαν τα γελια και ο μεγας αλεξανδρος αντι να υψωσει το αναστημα του στις επαλξεις και να της δωση να καταλαβει πονο και τι εστι βερυκοκο δεεν ελεγε εμ που να πει χωρις προκαταρτικα κλπ αρχισε και αυτη να γελα αλλα αυτη χωρις λογο .Η γρια τσατσα ακουγοντας μας χτυπησε την πορτα γιατι νομισε οτι τελειωσαμε (ουτε καν αρχισαμε ΥΠΟΨΗΝ ΣΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ ωρα γκρινιουτσ... ) και αυτη με υφος μου λεει ειδες ο χρονος πεεερασεεε εγω στο ειπααα θες δευτερο γυροοο ? ναι της ειπα θα παω στο σουβλατζιδικο να παρω εναν χοιρινο με πολυ τζατζικι κ θα ξαναρθω .Τσουπ τσουπ η κορασιδα ξεπεζεψε κ με βημα γοργο πηγε να ....φαει κατι αποτι ακουσα διοτι πεινασε ( μαλλον για το σακχαρο της ....)
Η καταληξη ηταν καθε αλλο απο αυτο που περιμενα , Ετσι πηγα εφαγα σουβλακι και επισκεφθηκα παλι το 16 αλλα το ισογειο αυτη τη φορα στη ΜΑΡΙΑ οπου θα γραψω σε αλλη ενοτητα γιαυτην μην μπερδεγουεει.
Τελικο συμπερασμα αμα θετε να πεταξεται ενα 10 αρικο καντετο εγω τουλαχιστον γελασα με την ψυχη μου ..... Γιούπιιι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2022
Όνομα κοπέλας
Λόρη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
797
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 giorgiodelafuentes2, Golemis, paparotriftoulas και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2022
φίλε η Μόνικα δεν είναι απλά χοντρή, είναι θηριώδης για ειδικά γούστα.
Αφού την ήξερες γιατί μπήκες ?
08 Ιουλίου, 2022
Aπο τα μπαζα διαλεξα υποτιθετε εκεινη τη στιγμη το ποιο καλο σακί...........επιπλεον δεν ειναι για ειδικα γουστα ειναι 0 και το παιζει καλα αφου οι πακιστανοι κανουνε κοσμοσυροη στο λοιπωδες ιστο της
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2