Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 236 10
Μπουρδέλα
292864
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Πριν πω οτιδηποτε,ομολογω οτι την πατησα.Εκανα μια βολτα χωρις συγκεριμενο στοχο,απλως να ριξω μια ματια.Δεν το κανω συχνα αυτο.Ενω υπηρχαν αξιολογα κοριτσια.εγω την πατησα με την ελενα.απο ρουμανια.κοντη,μελαχρινη.με λιγα κιλακια που στο κοντο σωμα της,δεν εδειχναν και ωραια.στο σαλονι η τσατσα ελεγε διαφορα για 69,ελευθερο...η ελενα ηταν αρκετα εκδηλωτικη στο σαλονι,σχεδον με το ζορι με ξαπλωσε στο κρεβατι.εδω ειναι το κομβικο σημειο.πηρε μπροστα το κατω κεφαλι.ηταν προβλημα.λεω δεν μπορει κατι θα αξιζει.και ετσι εδωσα τα 20 ευρω.το παραμυθι τελειωνει εδω και αρχιζει ο εφιαλτης.μπαινει στο δωματιο και ορμαει πανω μου.για ακαποτο ουτε κουβεντα.για 69 δεν γουσταρα εγω.και απο πισω και απο κατω ηταν το ιδιο χαλια.μηδεν συμμετοχη,κραυγες εντελως ψευτικες.τελειωσα με το ζορι και μετα επνιξα τον πονο μου στις μπυρες.χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Συμπερασμα.τερμα οι ασκοπες βολτες.την επομενη φορα θα εχω στοχο.ηδη απο τωρα την σκεφτομαι.
Συμπερασμα.τερμα οι ασκοπες βολτες.την επομενη φορα θα εχω στοχο.ηδη απο τωρα την σκεφτομαι.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού