Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ρεπό σήμερα και είπα να περάσω από τους δρόμους τους δικούς μας, τους αγαπημένους...
Ότι νάναι ο καιρός, παρκάρω επί της Φυλής και τσάρκαρα με μέτριας έντασης βροχούλα....
Πέρασμα σε όλα τα ανοιχτά σπιτάκια στη Φυλής, Φιλιππίδου και Φωκαίας.

Πέρα από 4-5 καλές παρουσίες, οι 1-2 εξ'αυτών εξακριβωμένες φόλες δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και η πρωινή βάρδια που συνήθως δεν πηγαίνω λόγω δουλειάς.
Στον όροφο του 17 στην οδό Φωκαίας σαλόναρε η Άννα με κόκκινα εσώρουχα, και η αλήθεια είναι πως μου τράβηξε τον προσοχή και ο πούτσος μου, μου έγνεψε καταφατικά και έδωσε το Ο.Κ.
Αφού συνέχισα για 5 λεπτά την βόλτα μου επέστρεψα στην Άννα, ανεβαίνοντας 3-3 τα σκαλιά αυτή τη φορά.
Σκάει μέσα από το κουρτινάκι πάλι η Άννα και μου λέει "ξαναγύρισες ε;"
Της λέω, "μπαίνω και σε περιμένω"
Με συνοδεύει μέχρι το δωμάτιο και δίνω στην ίδια το μπλε.

Η Άννα λοιπόν είναι μία κοπέλα από την Μολδαβία, ή έτσι τουλάχιστον μου είπε.
Είναι 27 χρονών.
Πολύ δυνατό κορμί, με 3άρια φυσικότατα βυζιά τα οποία έχουν μία πτώση λόγω βάρους, κωλαράκι όμορφο και μπουτάκια για φάγωμα.
Γενικά σαν εμφάνιση δεν μένει καθόλου απαρατήρητη...Το πρόσωπο υποκειμενικά ήταν καλό.

Περνάω στο δωμάτιο, όπου ήταν πολύ σκοτεινό. Έπρεπε να ρωτήσω για πιο φωτεινό δωμάτιο ή έστω να γίνει κάτι με τον φωτισμό για να βλέπω καλύτερα τα όμορφα μπουτάκια της.
Αφού ρίχνω ένα φρεσκάρισμα μετά από 5 λεπτά έρχεται το μωρό και πιάνουμε το σόσιαλ. Φάνηκε καλό τυπάκι με ευχάριστη διάθεση, βοηθάει που είμαστε κοντά ηλικιακά.

Έρχεται και κάθεται δίπλα μου και μου πετάει τις βυζάρες της έξω.
-"5 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα ε;" Καθώς πλέον είχα ανοίξει διάλογο με τα βυζόμπαλά της. Τα οποία είναι σχετικά μαλακά με πτωτική τάση, αλλά ο συνδυασμός με το υπόλοιπο κορμί είναι για φάγωμα.
Ξεκινάει ένα στοματικό με καπότα και εγώ να χουφτώνω παντού. Κάποια στιγμή άφησε και τα χέρια και έπαιρνε τον μισό μέσα έχοντας γυρίσει σχεδόν σε 69, μου είχε φέρει τον πάτο της στην μούρη μου και με το ένα χέρι έπιανα βυζάρες με το άλλο κωλαράκι.
Μπετόβεργα.

Την στήνω ιεραποστολικό και αφού έβαλε λίγο τζελ, μπαίνω μέσα. Πολλές εναλλαγές. Έγλειφα τις βυζάρες της, όπου το δεξί είχε χυθεί ελαφρώς προς τα δεξιά και το μάζευα στοργικά. Τον λαιμό της... Έπιανα τα πόδια της πότε τέρμα ανοιχτά, πότε ψηλά στους ώμους μου, ενώ δεν δυσανασχέτησε στα τέρμα μέσα μπασίματα καθόλου.
Κάποια στιγμή, στο ιεραποστολικό, βάζει τα πόδια της στήριγμα και μου σηκώνει την λεκάνη, εγώ να έχω χαμηλώσει λίγο και να της τον χώνω τέρμα μέσα.
Κάτι ψεύτικα βογγήτα που είχαμε στην αρχή είχανε αλλάξει χροιά πλέον.

Την αλλάζω στα τέσσερα και μου στήνεται εξαιρετικά με το κωλαράκι ψηλά και καμαρωτά και αγκαλιά το μαξιλάρι. Δεν μπορούσα να χουφτώσω βυζί, αλλά δεν είπα κάτι, θα το διόρθωνε μιας και φάνηκε δεκτική γενικά. Πήγα σε γρήγορους ρυθμούς στα τέσσερα και σε κάποια στιγμή κόβω και πέφτω από πάνω της ρωτόντας την αν μπορώ να χύσω στην κωλάρα της. Μου πρότεινε να τελειώσω στην κοιλιά της και την ξαναγυρνάω ιεραποστολικό...Έδωσα για 2 λεπτά ακόμα πόνο , όπου έγλειψα τα βυζιά της πιο λαίμαργα από πότε, ενώ μου έκανε στην άκρη το σουτιέν της για να μπορώ να τα γλείφω καλύτερα. Πετάω καπότα, και το τέλος ήρθε πάνω της ενώ μου έκανε ασπίδα με τα χέρια της μην της λερώσω το σουτιέν με το σπέρμα μου.

Είχα ιδρώσει. Τότε κατάλαβα ότι το κλιματιστικό ήταν κλειστό.
"Αχχ, έπρεπε να μου το πεις να στο ανοίξουμε, γιατί εγώ γενικά δεν ιδρώνω ποτέ"

"Αφού έκανα εγώ όλη την δουλειά" σκέφτηκα από μέσα μου, αλλά δεν το είπα γιατί θα έβγαινε μία αρνητικότητα ενώ δεν το ήθελα και στην τελική πέρασα μια χαρά.
Κάναμε χαβαλέ για 2λεπτά ακόμα, μέχρι να σκουπιστεί και να ντυθεί και με ευχαρίστησε φεύγοντας.

Η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου. Η Άννα δεν έδειξε κανένα σημάδι βιασύνης και γενικώς φάνηκε δεκτική και στις αλλαγές αλλά είχε και πολύ καλά στησίματα.
Δεν με άφησε να χύσω στο όμορφο κωλάρακι της, ποιος ξέρει γιατί, αλλά δεν γαμιέται...άδραξα την ευκαιρεία να την γαμήσω λίγο παραπάνω και να χωθώ στα βυζάκια της για λίγο ακόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως