Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αν και είχα διαβάσει κριτική για την εν λόγω κορασίδα,βαριόμουν να κάνω τσάρκα,ήμουν για δουλειά στην περιοχή άλλωστε,και μπήκα στην πρώτη που είδα και μου άρεσε.Εμφανισιακά είναι ωραία,με ωραίο κορμάκι και μέτριο πρόσωπο όμως.Στο δωμάτιο αποδεικνύεται ΗΛΙΘΙΑ.Μου είπε το ίδιο που είπε στον άλλο,να τελειώσω γρήγορα.Και της απάντησα θα τελειώσω όποτε γουστάρω!Δεν της άρεσε η απάντηση και προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω αλλά δεν την άφησα.Την έκανα σβούρα,ιεραποστολικό,πισωκολλητό,από πάνω,πλάγια,ξανά ιεραποστολικό όπου της είπα να τη χύσω στα βυζιά,όπως είχε πει η τσατσά και μου είπε όχι.Έτσι δεν την έχυσα!Δε με τρελαίνει αλλά ήθελα να της το κάνω να μάθει να ζητάει να τελειώνουμε γρήγορα.
Κρίμα για το "μαγαζί".Εκεί είχα βρει παλιά την Χριστίνα την Καζακστανή,και τώρα κουβαλάει τέτοια βούρλα...Το 69 εν τω μεταξύ έκλεισε,εκεί που είχε κάνει καριέρα η Χριστίνα η Καζακστανή!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
rantanplangr30
Σπουδαίος
39
Πόντοι:
2.696
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, n.smirni76, Ημεδαπος και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2022
Θα ήταν κουρασμένη και στην πρωινή βάρδια φαίνεται. ΜΑΥΡΟ.
03 Ιουνίου, 2022
ενεκα δουλειας και εσυ δηλαδη ?
04 Ιουνίου, 2022
Τι εννοείς papaphilips ;
05 Ιουνίου, 2022
@rantanplangr30
βαριόμουν να κάνω τσάρκα,ήμουν για δουλειά στην περιοχή άλλωστε = ενεκα δουλειας δηλαδη Ματάκι
05 Ιουνίου, 2022
papaphilips πρωί δουλεύω.Καμιά φορά με φέρνει ο δρόμος μου εκεί κοντά,και μπορεί να έχω 30 λεπτά να πεταχτώ στη Φυλής.Συνήθως μπαίνω στο πρώτο ανοιχτό,και αν μου αρέσει εμφανισιακά η γκόμενα πληρώνω.Αλλιώς μπορεί να δω άλλο ένα ή δύο σπίτια.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5