Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 87 10
Μπουρδέλα
90885
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο τα μπουζουκια περασα να ριξω ενα πουτσο και στο συγκεκριμενο μαγαζι δουλευει μια μουναρα ξανθια απο την μολδαβια με κατη τσιμπουκοχιλα που καλυτερα ηταν να την γαμαγα μονο απο το στομα.μιλαμε γεια πολυ τσιμπουκι η γκομενα.ακουω την τσατσα να πει γεια κωλαρακι. ¨οπα¨-λεω-¨εδω ειμαστε¨.πληρωσα 130 ευρω και μπηκα.το μωρο αρχαιζε το τσιμπουκι γυμνο και ακομα και τα αρχιδια εβαζε μεσα στο στομα της.μου ανεβαινει μετα απο πανο και εκει εδωσε ρεσιταλ,μιλαμε γεια πολυ χορο επανω στην πουτσα.καλα λεω -απο που φυτεψε τετοια καυλιαρα στο βαρδαρη μας.το κωλαρακι της ηθελα να γαμισο ποιο πολυ και δεν χανο τον χρονο να της το χωσω ετσι οπως ημασταν στα τεσσερα.το στενο κωλαρακι της με τρελανε και ετσι εχυσα γεματος.η συμπεριφορα της ειναι τελεια, δεν καταλαβα να βιαζετε και μου αρεσε οτι μου υπανταγε με χαμογελο οταν την ρωτουσα γενικος.την παραδεχομαι γιατι μου εβγαλε την καποτα χωρεις να καταλαβω νομιζοντας οτι γαμαγα χωρεις προφ.οταν μου το εβγαλε μονη της στο τελος ειδα οτι ηταν πολυ λεπτη και σου δινη την εστησι οτι γαμασ χωρεις.περασα καλα μαγεσ και η γομωνα μετραει πολυ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού