Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στον οίκο γύρω στις 18.00. Βγαίνει η Τάνια με μαύρο καβλωτικό κομπινεζόν.
Ξανθιά , μιλφ 40 με βυζαρες. Δίνω το μπλέ και μπαίνω στο 1ο δωμάτιο δεξιά., δίπλα στο μπάνιο. Μετά ερχεται η Τάνια. Γδύνεται,πιάνει κότσο τα μαλλιά και ξαπλώνει δίπλα μου βγάζει τις βυζάρες πάνω μου. Της πιάνω το κεφάλι και την πλακώνω στα γλωσσόφιλα. Με φίλαγε βαθιά και εγλυφε με πάθος την γλώσσα μου. Με το χέρι της, μου τραβαγε μαλακία. Της λεω θέλω να γλύψεις αρχίδια και κώλο. Οκ μου λεει. Πάει κάτω,ρουφάει βαθιά τα αρχίδια μου, ανασηκώνω τον κώλο μου και νοιώθω την γλωσσα της στο κωλοτρυπίδι μου. Της πίεζα το κεφάλι και εχωνε την γλώσσα της βαθιά στον κώλο μου. Το κεφάλι της χωμένο στα κωλομάγουλα μου. Μετα την ανασήκωσα και εχωσα όλο τον πούτσο μου στο στόμα της, ακα. Εγλυφε από κώλο, μέχρι πούτσο, όλα. Η πούτσα μου μπετοβεργα. Εγω επαιζα με τα τριάρια βυζιά της. Μετά έβαλε την γλώσσα της μέσα στην ουρήθρα μου και την εγλυφε, ενώ με το δακτυλο της χάιδευε την κωλοτρυπίδα μου. Χωρίς να το καταλάβω αρχισα να χύνω στο στόμα της.. Δεν τραβήχτηκε. Τα πήρε όλα στο στόμα και έγλυφε το πουτσοκέφαλο ενώ εχυνα. Καβλα. Την γέμισα χύσια. Σκούπισε με τα χείλια της την πουτσα μου να μην τρεξουν χυσια στο σεντονι. Όλα στην γλώσσα της. ⁰Σηκώθηκε και τα εφτυσε. Πολύ ωραίο χύσιμο. Την αλλη φορά θα κρατηθώ να της γαμίσω το κολαράκι φυσικά με καπότα. Θα ξαναπάω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2022
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
37
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 kablomenos90, kostakis27, redgarland και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2022
Ποσο καιρο ειχε να δει σαπουνι ο κωλος σου μυστη?Κι οσο σκεφτομαι οτι γλωσοφιλαω μερικες πορνες...Ποιος ξερει ποσες σουφρες ειχαν γλυψει πριν.
review reaction 1 DAMDIM100
30 Μαΐου, 2022
Ρε φίλε τι γλαφυρή περιγραφή έκανες...Έτσι!
Γλύψιμο στην ουρήθρα, μετά, όλο το πουτσοκέφαλο , μαζί με κωλοδάχτυλο...
Πιο πριν γλυφοκώλια...
Η πλάκα είναι ότι δίνει γλωσσόφιλα Έρωτας και εγώ όταν την πήρα, κάναμε (δεν μπόρεσα να κρατηθώ)...Money Mouth
Ελπίζω ότι κάτι πλένει μετά με κανένα διάλυμα (έτσι θέλω να πιστεύω)...Χμμμ;
Ότι πήραμε, πήραμε ΕυλόγησονΑγγελούδι
review reaction 2 review reaction 1 review reaction 3 kablomenos90, drifter81, alfa291
30 Μαΐου, 2022
Ήμουν εκεί χθες κατά τις 16:30, συγκεκριμένα για την Τάνια. Η τσατσα μου λέει έχω μια κοπέλα, τη Φωτεινή. Τη ρωτάω «η Τάνια;;» Και μου λέει λέει «η Τάνια σε καμία εβδπμαδα». Πέρασα τελικά με τη φωτεινή αν και ήθελα Τάνια. Γυρνάω σπίτι και βλέπω αυτή την κριτική ???‍♂️
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3