Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 95 10
Μπουρδέλα
155218
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μεσημεριανο περασμα απο τον οικο όπου δουλευε η Αναστασία. Πατημένα 45+ μακρυμούρα, 2αρι βυζι, πιασίματα και πολυ καβλωτικό πρόσωπο. Προσωπικα γουστάρω την κατηγορία μιλφογκιλφ. Η τσατσα πολύ ευγενική παρουσιάζει την Αναστασία η οποία με το που βγαίνει ξεκινάει στην είσοδο το χαμούρεμα και τα γλωσσόφιλα. Φυσικά και δίνω το παράβολο και περιμένω στο δωματιο. Μετά από κανα 5λεπτο+ ερχεται η «κορασίδα», και ξεκινάει τα γλωσσόφιλλα και τα προκαταρκτικά. Φιλια στο λαιμο, στήθος λιγο τρίψιμο στα βυζια, στην συνέχεια φοράει σκουφο που το ζητησα εγω και ξεκινάει την πιπα. Αρκετά καλή θα έλεγα με σταθερο ρυθμο αλλα χωρις πολλα βαθια μπουκωματα αλλα με γλειψιμο στις αρχιδομπαλες μου.
Μετά ερχεται απο πάνω μου και ξεκιναμε το γαμησι. Την ρίχνω πισω και την γαμαω εκει τριβοντας παράλληλα το μουνακι της. Φανηκε να το απολαμβάνει. Επόμενη στάση ιεραποστολικό όπου εδωσα γρηγορο και δυνατό ρυθμο. Οχι πολλα βογκητα αλλα αρκετα για να καβλώνουν και να τελειωσω μετά από λίγο.
Δεν ντυθηκε αμεσως αλλα συνεχισε να με χαιδευει με τα ποδια της, να με φιλαει και να μου κανει κομπλιμεντα. Με ευχαρίστησε και εφυγε. Οταν πήγα να φυγω και εγω βγηκε από μέσα να με χαιρετησει και χαμουρευτήκαμε ξανα στην εισοδο. Πέραμε πολυ ωραια και θα την ξανατιμησω.
Μετά ερχεται απο πάνω μου και ξεκιναμε το γαμησι. Την ρίχνω πισω και την γαμαω εκει τριβοντας παράλληλα το μουνακι της. Φανηκε να το απολαμβάνει. Επόμενη στάση ιεραποστολικό όπου εδωσα γρηγορο και δυνατό ρυθμο. Οχι πολλα βογκητα αλλα αρκετα για να καβλώνουν και να τελειωσω μετά από λίγο.
Δεν ντυθηκε αμεσως αλλα συνεχισε να με χαιδευει με τα ποδια της, να με φιλαει και να μου κανει κομπλιμεντα. Με ευχαρίστησε και εφυγε. Οταν πήγα να φυγω και εγω βγηκε από μέσα να με χαιρετησει και χαμουρευτήκαμε ξανα στην εισοδο. Πέραμε πολυ ωραια και θα την ξανατιμησω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!