Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 235 10
Μπουρδέλα
290136
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πολυεργαλειο Στέλλα κ πραγματικά πουθενά στον κόσμο με είκοσι ευρώ όπως στην αθηναδε βρίσκεις να γαμας με τέτοια ποιότητα κ τέτοιες υπηρεσίες .
Στέλλα Ρωσίδα 27 ετών που έχει λευκή επιδερμίδα. Κ έρχεται για τρίμηνα Ελλάδα λόγω βίζας ..
Τα κάνει όλα αν τα ζητήσεις γλωσσοφιλα πίπα γυμνό deep throat καραμπαλιγκ κ ευγενέστερη αλλά φυσικά κ ξηγηθηκε ο κολλητός Τάκης Μπούκας που της είπε να με περιποιηθεί καλά ..
Ότι καλύτερο έχω πάρει στη. Ζωή μου με είκοσι ευρώ ΧΑ ΧΑ.......
Στέλλα Ρωσίδα 27 ετών που έχει λευκή επιδερμίδα. Κ έρχεται για τρίμηνα Ελλάδα λόγω βίζας ..
Τα κάνει όλα αν τα ζητήσεις γλωσσοφιλα πίπα γυμνό deep throat καραμπαλιγκ κ ευγενέστερη αλλά φυσικά κ ξηγηθηκε ο κολλητός Τάκης Μπούκας που της είπε να με περιποιηθεί καλά ..
Ότι καλύτερο έχω πάρει στη. Ζωή μου με είκοσι ευρώ ΧΑ ΧΑ.......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2022
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Мультитул Стелла и действительно нигде в мире с двадцатью евро как в Атенаде вы не найдете себя хреново с таким качеством и такими услугами.
Стелла Россиянка 27 лет с белой кожей. К приезжает в Грецию на постой из-за визы..
Она делает все это, если вы попросите ее о лингвистическом минете, обнаженном глубоком горле и нежном, но, конечно, приклеенный Такис Букас объяснил, кто сказал ей хорошо заботиться обо мне ..
Лучшее, что у меня есть. Моя жизнь с двадцатью евро ХА ХА .......