Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
μετα απο την κουλοκαραντινα, ανοιξε παλι ο οικος με καινουριες κοπελες και προφανως με νεα διευθυνση λογικα... ισως.
οι κοπελες απ'οτι εχω δει στο φορουμ, ειναι παλιες και γνωστες στα κλωνοποιημενα μελη, αλλα εγω πρωτη φορα τις εβλεπα.
παρελαση απο βικυ και ναντια λοιπον και επιλεγω κλασσικα για τα γουστα μου τη μοντελε βικυ, που τοσα εχουν ακουστει για αυτην.
η ναντια ειναι πιο αφρατη και για μενα αδιαφορη.

ειναι ξανθια με μαλλια μεχρι ωμους, ωραια φατσα, αδυνατη, μοντελε ωραιο σωμα, μετριου αναστηματος, μικρο βυζακι και ωραιο κωλαρακι. εικονα γενικα παρα πολυ καλη με κοκκινο σετ εσωρουχων.
την πρωτη φορα την ειχα δει με κατι μαυρα διχτυωτα, ολοσωμο κορμακι και με ενα μινι μεχρι το μουνι και ειχα παθει μουνοπλακα, αλλα επειδη ημουν σκαστος απο δουλεια δε μπηκα... ενεκα δουλειας δηλαδη (που'σαι ρε βορδελε γαμω την ποτανα μο γαμω???)
πλερω και μπαινω με φορα το λοιπον.

μετα τα καθαριστικα, σκαει δωματιο ολιγον τι κρυα.
λεω αυτη ειναι η φημισμενη ??? Money Mouth καλα κρασα, παμε για τυπικουρες.
οπως και εγινε.
σκαει κρεβατι, γονατιζει και με περιμενει για να ξεκινησει τη δουλεια.
λιγο μπαλαμουτι αχρωμο με χουφτωμα στο μαλακο κωλι της και γλειψιμο στα βυζακια της, αλλα με τοση παγωμαρα απο μεριας της, που μου κοπηκε η ορεξη για παραπανω.
κανω παυση, ξαπλαρω και περιμενω να δω αποδοση.

καθαριζει το καβλι μου με κουλομανδηλακι και ξεκιναει το πνευστο.
καλη πιπα σχετικα και σφιχτη μπορω να πω, αλλα μου εχουν κανει και σαφως καλυτερες.... εννοειται.
λιγα φιλακια στις μπαλες επισης.

ανεβαινει για cow το οποιο ειναι μετριας μορφης, με μενα να χουφτωνω κωλι και να γλειφω βυζακια.

σταματαω και παω να τη στησω στην ακρη του κρεβατιου, με μενα ορθιο για να δωσω πονο... κλασσικα, αλλα με καταλαβαινει η καρχια και μου λεει οχι ετσι μαστορα, ελα πανω κρεβατι Δάκρυ
α καλα οκ λεω, αντε παμε να τελειωνουμε γιατι εχουμε και δουλειες ναουμε.
γονατιζω και εγω σα χουφταλο, μπαινω και ξεκιναω να γαμαω.
αχρωμο τελειως γαμησι με fake φωνες (ναι μωρο μου, αχ βαχ σεβαχ και αλλα τετοια ξενερωτικα φυκια) οπου εχυσα και στραγγιξα. δεν ηθελα να κατσω παραπανω αλλωστε, μου ηταν αδιαφορο.

σηκωθηκα στα καπακια να πλυθω.
χαιρετηθηκαμε και αντε γεια.

συνευρεση μετριοτατη εως αδιαφορη, με την τσατσα να μην ενοχλει.
τι στο μπουτσο λεω, δεν τηνε γοητευσα με την ομορφαδα μου και κοιταξα λιγο τον καθρεφτη ενω πλενομουν :new_shocked::uglykiss:
ισως ξαναπαω για ορεκτικο, απλα επειδη ειναι ωραια γκομενα εμφανισιακα.
αυτο μονο... τιποτα αλλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
126
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, giorgiodelafuentes2, Wolfman 42 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2022
Ακριβώς αυτό!
review reaction 1 jon smith, papaphilips
21 Μαΐου, 2022
Είναι ο χαρακτήρας της είναι σοβαρή κοπέλα παρά το επάγγελμα της , στηνετε καλά καλή πίπα ωραίο βογγητό όπου βγάζει και υγρά το νινακι της αρκετά …. Προσωπικά η χημεια μου μαζί της ταιριάζει διότι είμαι και εκείνη είναι to the point χωρίς φανφάρες χωρίς αερολογίες που δεν οδηγούν πουθενά …. Χωρίς μυστήριο κτλ ..!! Κακός την κράζετε την κοπέλα . Είναι μια σοβαρή πορνη που εμένα αυτό με καβλωνη ακόμα πιο πολύ !!αυτα
21 Μαΐου, 2022
Πάει φολεψε κι'αυτη...!!!!!
review reaction 1 Wolfman 42
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3