Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πεμπτη 6/8/2009 ωρα 21:00.

Βρεθηκα για δουλειες κοντα στο Μεταξουργειο και ειπα να κανω μια τσαρκα προς αναζητηση κουλουριου.

Κατεληξα στο ιδρυμα που στεγαζεται στη Λεωνιδου αρ. 28 στον πρωτο οροφο, το οποιο ως γνωστον

ειναι κουλουροσπιτο το τελευταιο διαστημα.

Βγαινει η τσατσα η οποια λεει τη μαγικη λεξη "κωλαρακι" στα 15 ευρω οποτε εγω τσιμπησα.

Η κοπελα κλασικη τσιγγανα μαλλον απο Βουλγαρια, μαυριδερη, μελαχροινη με ωραιο βυζακι λιγο κρεμαστο (οπως μου αρεσει).

Πρεπει να ειναι πολυ πιπινι. Σιγουρα κατω απο 20.

Τιποτα σπουδαιο αλλα καλη για οσους γουσταρουν πιπινοτσιγγανακια.

Στο δωματιο περιμενα λιγα λεπτα. Το κοριτσι μιλαει ελαχιστα ελληνικα και η συννενοηση μαζι της εχει πολυ

πλακα (πουτσο οχι ολο μεσα - χεχεχε). Δεχτηκε να χρησιμοποιησει δικο μου προφυλακτικο.

Ημουν μισο-καυλωμενος. Ξαπλωσα και αρχισε να μου τη παιζει. Επειδη βαρεθηκα μετα απο μισο λεπτο της ειπα να με πιπωσει.

Πιπα εντονη, μετρια και μονο για 20-30 δευτερ.

Στηνεται για ιεραποστολικο και μπαινω στο μουνακι της. Πολυ ωραια αισθηση-φρεσκο πραγμα.

Μετα απο κανα δυο λεπτα ζηταω κωλαρακι. Γυρναει στα πλαγια και χρησιμοποιει το χερι της ωστε ισα-ισα να μπω.

Μου ζηταει να μη μπω ολοκληρος γιατι ποναει. Επειδη με ξενερωσε της ειπα να βγαλει το χερι και μετα τη γυρισα στα 4.

Παντα απο πισω συνεχισα ενω αυτη καμπουριαζε για να με εμποδισει. Τελέιωσα σχετικα γρηγορα, την ευχαριστησα και εγινε μπουχος.

Συμπερασματα:

Σε κανει να αισθανεσαι τυψεις, ιδιως οταν την γαμας απο πισω.

Δε στηνεται καλα, δε κανει καλη πιπα.

Γενικα ειναι ενα αβγαλτο κοριτσακι και συστηνεται μονο σε οσους καυλωνουν πολυ με πιπινια

και δε τους νοιαζει η περιποιηση.

Δε μπορω να πω οτι το μετανιωσα αλλα δε θα ξαναπαω.

ΥΣΤ. Αν και δεν εχω δικαιωμα να βαθμολογησω με βαθμο πανω απο 7, στη μονη κατηγορια που θα εβαζα πανω απο 6/10 ειναι η συμπεριφορα της τσατσας (8/10).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
pisoxostis
Σπουδαίος
12
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική