Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 277 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά από μία κουραστική μέρα και νύχτα, πέρασμα στο 73Β να δω την καινούργια κοπέλα την Μόνικα.
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που έχουν γραφτεί κάποιες κριτικές παλιά και έκανε επανεμφάνιση.

Η Μόνικα είναι Ρουμάνα με ξανθά σπαστά μαλλιά αρκετά μακριά, τα οποία είναι εξτένσιον.
Έχει καλό κορμί, λεπτό με ωραία πόδια και φλατ κοιλίτσα και 2άρι βυζί αρκετά σφιχτό και στητό με ωραία ρόγα.
Πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό.
Το μουτράκι της δεν με ενθουσίασε, χωρίς να την λες άσχημη. Έχει ελάχιστα σπυράκια επίσης στο πρόσωπο, απλά το αναφέρω.

Έδωσα το παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο όπου πήρα ένα γρήγορο ντουζάκι που το χρειαζόμουν.
Μετά από 10 λεπτά μπήκε το κορίτσι, χαμογελαστό. Μιλάει μόνο Αγγλικά, είναι 26 χρονών και σιχαίνεται την ζέστη όπως και εγώ.

Ξεκίνησε φιλάκια από τον λαιμό και άρχισε να μου παίζει το εργαλείο. Της είπα να βάλει καπότα στο τσιμπούκι να δω πως θα το πάει.
Σχετικά ρηχή αλλά σφιχτή πίπα, την έπιασα και λίγο από το κεφάλι και έδωσα ρυθμό όπου δεν είπε όχι.
Χούφτωνα και τα βυζάκια της παράλληλα.

Τα ψηλοτάκουνα δεν τα έβγαλε καθόλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν είναι κάτι που με χαλάει προσωπικά.
Την στήνω ιεραποστολικό όπου δεν έβαλε καθόλου τζελ παρά μόνο σάλιωσε το μουνάκι της δύο φορές στην αρχή μπας και καταφέρω να μπω.
Είναι αρκετά στενή και της το είπα.
Είχαμε διάφορες εναλλαγές στο ιεραποστολικό μιας και μου άρεσε να παίζω με τα πόδια της.
Σε μέτριους ρυθμούς αλλά με βαθιά μπασίματα που βόγγαγε όταν το έπαιρνε όλο.

Δεύτερη στάση στα τέσσερα, εκεί στήθηκε με ανοιχτά τα πόδια. Έφαγε και τα μπατσάκια της, αλλά όταν αύξησα ρυθμό ψιλοτραβιότανε μπροστά.
Έβγαινα και έμπαινα ολόκληρος. Στο τέλος αύξησα αρκετά τον ρυθμό μέχρι να χύσω μέσα της όπου έκατσε χωρίς να κουνηθεί μέχρι να στραγγίξω.

Μία κατάθεση με μέτριες προς καλές εντυπώσεις, έχει καλό κορμί, αλλά την βλέπω ότι είναι λίγο σφιγμένη γενικά, δεν έχει βρει τα πατημάτά της...
Θα ξαναδοκιμαστεί στο μέλλον στην απογευματινή βάρδια που θα είναι πιο ξεκούραστη μιας και δεν έκλαψα το 20άρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2022
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime