Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 21 10
Μπουρδέλα
69099
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πρωινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί και παρουσιάζεται η Σοφία. Τάνκ πρώην ανατολικού μπλόκ...κοντό ξανθό μαλλί..γύρω στα 40+...παχουλή και με φωνή γεμάτη νάζι σχεδόν αστεία ! Λίγη κουβέντα και αρχή με βαθειά γλωσσόφιλα και πέρασμα σε 69 . Γύρισμα στα τέσσερα και την είχα σαλιώσει τόσο πολύ που γλύστρισε ο πούτσος μου κάνοντας ήχο ο αέρας που βγήκε από την μουνάρα της . Την άρχισα στα δυνατά καρφώματα και στο δωμάτιο αντηχούσε συνέχεια το πλάτσα-πλούτσα από το μούσκεμα μουνί της. Πάνω στο γερό τρομπάρισμα βγαίνει ο πούτσος από το μουνί της και μπαίνει αθελα μου με μεγαλοπρέπεια στην κωλαρα της. Βάζει μια φωνή και μου λέει "σταμάτα"...Τι έγινε ?... της λέω. Με έκφραση πόνου μου λέει..."μου το έχεις βάλει στον κώλο..σιγά-σιγά τραβήξου γιατί πονάω.." . Κοιτάζω και βλέπω τον πούτσο μου να έχει μπεί όλος μέχρι την ρίζα στην κωλάρα της. Ούτε η καπότα δεν φαινόταν μέσα κι αυτή ! Πάω να τραβηχτώ και νιώθω την απίστευτα στενή της τρύπα. Όπως τραβιόμουν πολύ σιγά νιώθω από καύλα έτοιμος να την χύσω. Παίρνω την απόφαση και τον ξανασπρώχνω μέσα , αυτή βάζει μια φωνή και σφιγγει την κωλάρα της και εκεί ήρθε το μοιραίο ! Την αρπάζω γερά από τα μπούτια και χύνω μέσα στην σφιχτή τρύπα της ! Απίστευτη αίσθηση !!! Πάω να τραβηχτώ και βγάζει μία κραυγή..."Μην κουνιέσαι πονάω ! Περίμενε λίγο " Μείναμε έτσι κάνα 2λεπτο μέχρι να πέσει ο πούτσος μου...δεν ήθελα να την πονέσω. Τραβιέμαι σιγά σιγά και η καπότα είχε φτασει ίσα στο πουτσοκέφαλο. Τσαντισμένη σηκώθηκε και πήγε στο βρυσάκι και έριχνε νερο στον κώλο της βάζοντας μου τις φωνές. Συγνώμη...της λέω...πήγα να τραβηχτώ αλλά....τέλειωνα και δεν κρατήθηκα. "Δεν το κάνω ποτέ από πίσω...ούτε τον γκόμενο μου δεν αφήνω" μου λέει με έντονη φωνή. Δύο λεπτά αμηχανίας και μετά ξαναπαίρνει το αστείο μπεμπεκίστικο ύφος της και μου λέει..."πάει έγινε τώρα...μη το ξανακάνεις ! Θα μου ξανάρθεις έτσι ?" Σίγουρα...της λέω . Της φύγανε τα νεύρα και γλύκανε το ύφος της μη χάσει και τον πελάτη ! Έφυγα με ένα χαμόγελο έχοντας γαμήσει κατα λάθος μια από τις πιό στενές κωλάρες που έχω γαμήσει ως τώρα....Η Σοφία συστήνεται μόνο για όσους γουστάρουν τις κάλτ παχουλές μίλφ....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως