Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 207 10
Μπουρδέλα
209374
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση κοπέλας
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Ο τιτλος τα λεει ολα προσοχη και παλι προσοχη σε αυτη την πουτανα κανει πουτανιες πρωτου επιπεδου
Πρωτα σαλοναρε καυλιαρικα και κουνιστα προδιαθετοντας τον κοσμο που την βλεπει οτι θα περασει καλα απ οτι φαινετε ελα μου ντε ομως που δεν ειναι ετσι τα πραγματα
Την ειχα δει σε αρκετες βολτες αλλα το ενστικτο του μπουρδελιαρη μου ελεγε να μην περασω εντως
Τελικα μαλλον πρεπει να ακουμε το ενστικτο μας σε ορισμενα πραγματα
Βλεπω τον κωλο πολυ ωραιος κωλος μετρια μουρη μετρια βυζια αλλα αυτος ο κωλος με κερδισε
Και λεω δε πα να γαμηθει το δινω το εικοσαρι
Εε ουτε να γαμηθει δεν μπορουσε
Μπαινει στο δωματιο λες και της εχουν γαμησει το σπιτι και ολα τα αγαμητα που της εχουν μεινει και ερχεται και μου περνα καποτα στη πουτσα και ξεκινα μια πιπα των 15 20 δευτερολεπτον ισως απτις χειροτετες πιπες πολυ αγγαρεια ...
Στηνεται στα 4 μετα μονη της και μου λεει ελα να τελειωσουμε
Ξεκιναω γαμαω και μετα απο 2 λεπτα μου λεει αντε τελειωνε παμε παμε τελειωνουμε " γαμα " τελειωσε
Λεω εδω μπλεξαμε ασχημα κατσε να ριξω σφυροκοπημα να τελειωσω μη παει χαμενο το εικοσαρι 100% να μεινει κατι
Ελα μου ντε που δεν εγινε ποτε αυτο παω να ξεκινησω να τη γαμαω δυνατα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαζει τον πουτσο μου απτο μουνι της γυρνα τον κοιταει με ρωτα αν τελειωσα της λεω οχι με ρωτησες πριν 1 λεπτο και μου λεει
" ΩΡΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΑΚΙΑ " Εκει παιδια μου εφυγε η γη κατω απτα ποδια ηθελα πραγματικα να την φτυσω στα μουτρα το σαπιο φιδι και ετσι οπως το πε αυτο της λεω φυγε οπως εισαι και το οποιο το εκανε με ελαφρα μη λεγοντας τπτ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ οτι χειροτερο παιζει τριγυρω
Πρωτα σαλοναρε καυλιαρικα και κουνιστα προδιαθετοντας τον κοσμο που την βλεπει οτι θα περασει καλα απ οτι φαινετε ελα μου ντε ομως που δεν ειναι ετσι τα πραγματα
Την ειχα δει σε αρκετες βολτες αλλα το ενστικτο του μπουρδελιαρη μου ελεγε να μην περασω εντως
Τελικα μαλλον πρεπει να ακουμε το ενστικτο μας σε ορισμενα πραγματα
Βλεπω τον κωλο πολυ ωραιος κωλος μετρια μουρη μετρια βυζια αλλα αυτος ο κωλος με κερδισε
Και λεω δε πα να γαμηθει το δινω το εικοσαρι
Εε ουτε να γαμηθει δεν μπορουσε
Μπαινει στο δωματιο λες και της εχουν γαμησει το σπιτι και ολα τα αγαμητα που της εχουν μεινει και ερχεται και μου περνα καποτα στη πουτσα και ξεκινα μια πιπα των 15 20 δευτερολεπτον ισως απτις χειροτετες πιπες πολυ αγγαρεια ...
Στηνεται στα 4 μετα μονη της και μου λεει ελα να τελειωσουμε
Ξεκιναω γαμαω και μετα απο 2 λεπτα μου λεει αντε τελειωνε παμε παμε τελειωνουμε " γαμα " τελειωσε
Λεω εδω μπλεξαμε ασχημα κατσε να ριξω σφυροκοπημα να τελειωσω μη παει χαμενο το εικοσαρι 100% να μεινει κατι
Ελα μου ντε που δεν εγινε ποτε αυτο παω να ξεκινησω να τη γαμαω δυνατα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαζει τον πουτσο μου απτο μουνι της γυρνα τον κοιταει με ρωτα αν τελειωσα της λεω οχι με ρωτησες πριν 1 λεπτο και μου λεει
" ΩΡΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΑΚΙΑ " Εκει παιδια μου εφυγε η γη κατω απτα ποδια ηθελα πραγματικα να την φτυσω στα μουτρα το σαπιο φιδι και ετσι οπως το πε αυτο της λεω φυγε οπως εισαι και το οποιο το εκανε με ελαφρα μη λεγοντας τπτ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ οτι χειροτερο παιζει τριγυρω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
ξενυχτης
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2022
Ακυρο λοιπον στην εν λογο κυρια να μη ξαναπατησει κανεις εκει τα εικοσαευρα ειναι για κάποιους μεροκαματα και δε λεει να τα καιμε ετσι δοξα τω θεο επιλογες απειρες κ οχι μονο η εν λογο φολα
A
AndrosP69
10 Μαΐου, 2022
Φεύγοντας έκανες σκηνή; Ζήτησες έστω τα μισά λεφτά πίσω;
J
jik
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2