Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 104 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταδρομική επίσκεψη μετά από συνεννόηση μέσω viber Με την κοπέλα για το ωράριο της γύρω στις 23:00. Η Μπάρμπορα είναι γνωστή στην πιάτσα και αποτελεί ένα από τα στανταράκια μου εδώ και πολλά χρόνια εάν θέλω να το παίξω safe. Είσοδος στο ίδρυμα , περιμέναν άλλοι 2 συναγωνιστές ( ο ένας κάπνιζε χόρτο φόρα παρτίδα περιμένοντας να δει την κοπέλα, δεν γνωρίζω αν πέρασε καθώς με το που ανακοίνωσε η τσατσά την κοπέλα πλήρωσα και πέρασα στο μεσα δεξια δωμάτιο. Για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν θα περιγράψω τυπικά πως η Μπάρμπορα είναι γύρω στα 40+ εμφανισιακά , πολύ θυληκό κορμί με τα πιασίματα της καστανοκοκινίζον μαλλί ( το έχει πιασμένο). Πέρασα μέσα και περίμενα για κάνα δεκάλεπτο μέχρι που μπήκε και η κοπέλα. Πλούσιο πρόγραμμα προκαταρτικών καθώς μου περιέγραφε τη μέρα της ( στην κοπέλα αρέσει να μιλάει και αν πας με τα νερά της δεν το μετανιώνεις ποτέ) . Φουλ γλωσσόφιλα και συνέχισε με ελέυθερο στοματικό στο οποίο είναι πολύ δυνατή με αρκετό deepthroat καθώς και ισπανικό. Έχωσε το μουνί της στη μούρη μου οπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα για να την περιποιηθώ και εγώ όπως έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση μου. Οπώς είναι από πάνω καβαλάει και δίνει πόνο για λίγη ώρα. Η τσατσά χτύπησε την πόρτα αλλά η Μπάρμπορα κλασικά την αγνόησε σαν να μην την άκουσε. Εγώ στρεσαρίστηκα όμως λίγο ( τι χτυπάς μωρή αφού αίμα δεν θέλει η ίδια δεν πρόκειται να σταματήσει) και της ζήτησα να με τελείωσει με το στόμα όπως και έκανε. Φιληθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Συνοπτικά , η κοπέλα όπως πολλοί έχουνε πει έχει πολλά σκαμπανεβάσματα απο συμπεριφορά και είναι ΕΥΚΟΛΟ να την εκνευρίσεις. Εάν δεν το κάνεις και πας με τα νερά της είναι μια απο τις πιο τίμιες επιλογές από πλευράς υπηρεσιών καθώς διατίθεται και πρωκτικό χωρίς μα και μου. Την προτείνω πάντα με επιφυλάξεις. Σχετικά με τον χώρο έχω να δηλώσω πως πρόκειται για μια κλίμακα πάνω από το μέσο σπίτι στη Φυλής καθώς βρίσκεται και σε πιο καβατζομένο δρόμο. Δεν είναι και studio αλλά σίγουρα είναι πιο πάνω απο τις τρώγλες στη Φωκαίας/Φυλής ( ελα ντε που εκεί έχει κάποια δυνατά πιπινάκια!)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!