Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 125 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
3 τα χαράματα παίρνω κλειδιά, βάζω μπρος, ανοίγω κουκούλα και χάνομαι στο σκοτάδι καρφωτός για το Σαμπινάκι.
Εύκολη πρόσβαση, 'ντριν' το κουδουνάκι και μπαίνω μέσα. Αναμονή 3 δωμάτια και ένας συναγωνιστής ακόμα στο σαλόνι. Χαμός...
Λέω θα κάτσεις τώρα δεν πας πουθενά... Σαλονάρει η Σαμπίνα με ένα ωραίο μαύρο κορμάκι. Πολύ ωραίο κορμί, πολύ καλό 2αρι βυζάκι, της λέω πως θα περιμένω.
Μετά από κανένα 20λεπτο, και ενώ 2-3 συναγωνιστές μπήκαν και έφυγαν, λόγω της αναμονής, παίρνω δωμάτιο.

Έπειτα από κανένα 15λεπτο, και ενώ είχα φρεσκαριστεί μπαίνει το κορμί μέσα. Πρώτη φορά την έβλεπα, πρώτη φορά την έπαιρνα και είχαμε τις αναγνωριστικές ερωτήσεις.
Είναι ναζιάρα στον τρόπο που κινείται και στον τρόπο που μιλάει. Έχει κάποια ακμή στο πρόσωπο που εμένα δεν με ενοχλεί και πολύ γιατί είναι ομορφούλα και το σώμα πολύ καλό.
Πέφτει πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει παντού και να γλύφει από λαιμό, ρόγες και να παίζει με τα νυχάκια της. Κάνει και κάτι απότομες κινήσεις σαν γατούλα που παίζει με την μπάλα της, αλλά η Σαμπίνα είχε δύο μπάλες για να παίξει. Χούφτωνα κωλαράκι, και βυζάκια αρκετά σφιχτά και με ωραίες ρόγες που είχανε καυλώσει όσο έπαιζα μαζί τους.
Λογικά κάνει μπάνιο μετά από κάθε πελάτη αλλά θα το διαπιστώσω την επόμενη φορά και θα βάλω όλη την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της.

Περνάει καπότα και ξεκινάει ένα καλό στοματικό με εναλλαγές ρυθμού, μικρά νιαουρίσματα, και λίγο χέρι χωρίς να το παρακάνει. Κράτησε αρκετά αλλά την σταμάτησα γιατί ΕΠΡΕΠΕ να την γαμήσω.
Την στήνω ιεραποστολικό, της κλειδώνω το αριστερό πόδι ψηλά πιάνοντας βυζί και αρχίζω να βαράω και εκείνη να βογγάει. Είχαμε δύο εναλλαγές στο ιεραποστολικό και με τα πόδια ενωμένα και ψηλά στους ώμους μου, τον έτρωγε βαθιά και είχε γείρει σε μία τρελή γωνία λες και έκανε μπάντες η κωλάρα της, γιατι προφανώς πονούσε. Την είδα που ήταν έτσι και γέλασα πονηρά, μου ζήτησε να αλλάξουμε με νάζι και στήθηκε στα τέσσερα. Πήγαμε σε γρήγορους ρυθμούς και εκεί κοιτώντας την κωλάρα της και την μικρή πίσω τρυπούλα της. Κώλος πάνω, βυζιά στο μαξιλάρι, νύχια στα σεντόνια.

Την γυρνάω και της τον δίνω στο στόμα, μετά από 1-2 λεπτά στοματικού και ενώ έπαιζα με το μουνάκι της, της έπιασα το κεφάλι και έκανα ένα μέτριας έντασης mouthfuck μέχρι να χύσω στο στοματάκι της (με προφυλακτικό), όπου την κράτησα και λίγο μέχρι να στραγγίξω και να ακούσω το χαρακτηριστικό gag από εκείνη. Δεν πρόλαβα να βγάλω καπότα, με πιάνει και με ρίχνει στο κρεββάτι, περνάει τα πόδια της γύρω από τα δικά μου. Είχαμε μερικά γλυψιματάκια, νιαουρίσματα και social χωρίς να βιάζεται να φύγει.
Είχε πάρει ρεπό το κορίτσι την προηγούμενη βδομάδα και είχε πάει να ξεκουραστεί εκτός Αθήνας.

Πέρασα καλά, το τιμάει το 20άρικο, είναι καθαρή, και ενώ είχε σερί δωμάτια μπήκε με όρεξη. Έκλεψε στο ιεραποστολικό σε στάση που τον έπαιρνε όλον βαθιά αλλά ίσως ήταν και το ξέσκισμα που είχε φάει με τα τόσα δωμάτια.
Ο χώρος πολύ καλός, από τους καλύτερους θα έλεγα, μεγάλα δωμάτια με ντουζιέρες, ωραίος φωτισμός και όλα τα κομφόρ. Την πετσέτα που έχει δεν θα εμπιστευόμουν να την χρησιμοποιήσω αν και πηγαίνω πάντα καθαρός στις τσάρκες μου και ένα φρεσκάρισμα είναι αρκετό.

Γατούλα, θα τα ξαναπούμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2022
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!