Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 115 10
Μπουρδέλα
241830
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έβαλα 7άρια επειδή ακόμα δεν με αφήνει να βάλω παραπάνω.. Για όσους -ελάχιστους θέλω να πιστεύω- δεν ξέρουν την Βίκυ είναι μια ξανθιά κορασίδα γύρω στα 30, μέτριου ύψους, με κλασική ρωσιδόφατσα πάρα πολύ όμορφη και σέξυ ! Βυζάκι σχετικά μικρό. Έχει ένα εξαιρετικό για τα γούστα
μου σώμα χωρίς χαλαρότητες αλλά ούτε και τέρμα γυμνασμένο, ενδιάμεση κατάσταση. Το δέρμα της απαλό
μωρουδίστικο και αποτριχωμένη παντού στην πέννα μπράβο στο κορίτσι! Δέχεται περιποίηση και στο δίλεπτο κατεβάζει αρκετά υγρά. Η πίπα της σεμιναριακή, αν είσαι ξυρισμένος περνάει απ όλη την περιοχή. Δάχτυλα δεν αφήνει ούτε γλωσσόφιλα. Το στήσιμό της στα 4 εκπληκτικό σπάει μέση και το κεφάλι το κολλάει στο στρώμα όπως ακριβώς μ αρέσει. Έχυσα σ αυτή τη στάση καθώς δεν κρατήθηκα άλλο. Η τσα2 δεν ενόχλησε αφού βγαίνοντας είδα
πως δεν ήταν κανείς άλλος σε δωμάτιο και εκείνη τη στιγμή σαλονάριζε μάλιστα μια Χριστίνα ψιλοαδιάφορη.. Αυτή τη στιγμή είναι ίσως η μοναδική στη φυλής μαζί
με τη Μικαέλα και την Καρολίνα που τιμάει τα λεφτά
που παίρνει, την συστήνω ανεπιφύλακτα!
μου σώμα χωρίς χαλαρότητες αλλά ούτε και τέρμα γυμνασμένο, ενδιάμεση κατάσταση. Το δέρμα της απαλό
μωρουδίστικο και αποτριχωμένη παντού στην πέννα μπράβο στο κορίτσι! Δέχεται περιποίηση και στο δίλεπτο κατεβάζει αρκετά υγρά. Η πίπα της σεμιναριακή, αν είσαι ξυρισμένος περνάει απ όλη την περιοχή. Δάχτυλα δεν αφήνει ούτε γλωσσόφιλα. Το στήσιμό της στα 4 εκπληκτικό σπάει μέση και το κεφάλι το κολλάει στο στρώμα όπως ακριβώς μ αρέσει. Έχυσα σ αυτή τη στάση καθώς δεν κρατήθηκα άλλο. Η τσα2 δεν ενόχλησε αφού βγαίνοντας είδα
πως δεν ήταν κανείς άλλος σε δωμάτιο και εκείνη τη στιγμή σαλονάριζε μάλιστα μια Χριστίνα ψιλοαδιάφορη.. Αυτή τη στιγμή είναι ίσως η μοναδική στη φυλής μαζί
με τη Μικαέλα και την Καρολίνα που τιμάει τα λεφτά
που παίρνει, την συστήνω ανεπιφύλακτα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος