Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 277 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη το βραδυ του σαββατου μετα απο 4 κοκτειλ ειμουν υπερετοιμος για να ξεφορτοσω μη εχοντας δει κατι να μου κινησει το ενδιαφερον ακομη βλεπω την Ιζαμπελλα ηταν μαζι με αλλες 2 τη ναταλια που την εχω παρει και μια αλλη
Δινω το εικοσαρικο στη τσατσα
Και μπαινω μεσα

Η ιζαμπελλα μου εβγαλε κατι το αρκετσ πουτανιστικο με τη πρωτη στιγμη που μπηκε στο δωματιο ειναι ψηλη νταρντανογκομενα με ωραιο 4Χ4 κωλο που στηνεται στα 4 τουμπανα μαυρομαλλα
με τσιμπουκοχειλα για πιπες ολη την ωρα
Μου λεει στα ορθια τι θα κανεις σημερα θα με γαμησεις σουκα και της απαντω πως θα τη ξεσκισω και γουσταρε
Με ρωτα πως θελω την πιπα και της απανταω οπως ειναι τωρα
Μου εβγαλε κατι Macho μεσα μου τον αγριο μου εαυτο
Ξεκινα μου φιλαει τα αρχιδια και με φιλια ανεβηκε πρως τα πανω το ιδιο εκανε και με τη γλωσσα μετα εγω ειχα γινει ηδη πυρκαυλος
Το ρουφαει χαλαρα αισθησιακα μετριο ρουφηγμα ομως γενικα αλλα βλεποντας τη πουταναρα με τις τσιμπουκοχειλαρες να τον πιπιλαει υπηρχε η ψευδαισθηση οτι κανω καποιο κατορθωμα Χαχαχα!
Μου λεει πως θα με γαμησεις και της λεω στα 4 κατσε και μου λεει αα ωραια ετσι θελω και εγω
Στηνεται σαν καριολα στα 4 και μπαινω και την σκιζω κανονικοτατα πεφτουν βρισιδια απο μενα και εκεινη να γουσταρει να μου λεει ναι cyka και να συνεχιζει να γουσταρει σε καποια φαση πεταγεται απτο πονο κ μου λεει να αλλαξουμε σταση λογικο μ φαινετε τετοιο ξεσκισμα
Και παμε ιεραποστολικα και πεφτει ενα ξεσκισμα και στο ιεραποστολικο και καπου εκει ηρθε το τελος

Μετα μιλαγαμε λιγακι για το που ειναι κλπ με ρωταγε και εμενα πραγματα

Θα ξαναπηγαινα σιγουρα αν δεν ηθελα να δοκιμασω κατι καινουργειο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2022
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ξ