Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετα απο τρεις φορες που ειχα ξαναπαει με την Βικυ με την επανοδο της στους οικους της οδου Φυλης ειπα να ξαναπαω να δω την Βασιλισα Βικυ.πολυ καλα προετοιμασμενος και με αρκετη δοση ξεκουρασης καλου υπνου διατροφης και σκληρης γυμναστικης ξυπνησα αρκετα πρωι πηρα καφε nescafe και κατηφορησα προς το παλατι.μολις μπηκα στο σαλονι με υποδεχτηκε η υπηρεσια με στραβο ματι και να μου λεει ειναι η Βικυ θα μπεις της λεω οτι θελω να την δω στο σαλονι πρωτα και μετα θα περασω στο δωματιο.απαραδεχτες αυτες οι βιασινες εκ μερους της δηλαδη κακο ειναι να δεις εαν εισαι σε διαθεση η οτιδηποτε δεν σου κατσει καλα και δεν μπεις τελικα ακαταλαβιστικη συμπεριφορα και ατροπη.η Βικυ βγαινει με χαρη και ναζι ξανθουλα με απιστευτα ματια και χειλια γεματα υποσχεσεις.φορουσε ψηλα τακουνια χρυσα μια φουξια φουστα διαφανη με σκισιμο στα πλαγια και φενονταν μεσα το μαυρο στρινγκ και τα καλογιραμα ποδια της.την καλημερισα και μπηκα στο δωματιο μετα απο 5 λεπτα μπαινει με χαιρεταει με χαμογελο και ναζι μου λεει να ξαπλοσω και να χαλαρωσω μου αρχιζει με γλειψιμο ρογας χερια κοιλιας ποδια και φτανει στης μπαλες της γλειφει με μανια και της ρουφουσε οσο δεν παει μετα μου λεει ξερω τι θελεις να σου κανω μωρο μου ακαποτη πιπα.ναι της λεω φυσικα βασιλικια ακαποτη βαθυα ηταν λες και ειχα βυθιστει σε νιρβανα απολαυση μεγατονων μετα με ρωταει πως θελω της λεω ξαπλοσε μωρο μου της γλειφω τα βυζια την κοιλια της ανοιγω τα ποδια σε σπαγγατο και της γλειφω για 7 λεπτα το γατακι εβγαζε κραυγες ηδονης και παθους μετα της λεω να μου βαλει καποτα μου βαζει και μου περνει παλι πιπα και της βαζω τα ποδια κολητα πανο σφυροκοπημα αδισοπιτο ακουγονταν μεχρι εξω μετα μολις ειμουν ετοιμος να τελειωσω τον βγαζω πεταω την καποτα και της ζηταω παλι ακαποτη πιπα και να μου τα ρουφηξει ολα μεσα της με στραγγιξε και πηγαν ολα μεσα χαιδευε με το αλλο χερι της μεγαλες μπαλες .η Βικυ θελει ομορφο τροπο και θα σου δοθει σαν βασιλισα της ηδονης .θα ξαναπερασω συντομα για να ολοκληρωσω την φαντασια μου να την ντυσω σεξυ αστυνομικηνα και σεξυ μαθητρια!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!