Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αυγουστος, ολος ο κοσμος παει διακοπες.

Ετσι και εγω εκανα μια διακοπη απο τα studio που συχναζω τους τελευταιους μηνες και επεστρεψα στην βαση μου, στο ντελλο της οδου Διδυμου για να συναντησω την Αννα που τοσα και τοσα διαβασα αυτες τις ημερες.

Οπλισμενος με υπομονη μιας και εκ των προταιρων γνωριζα οτι θα γινοταν λαικο προσκυνημα καυευθασα παρεα με συναγωνιστες.

Στο σαλονι 4 συναγωνιστες ηδη περιμεναν. Τα δωματια γεματα.

Ολοι ειμασταν προετοιμασμενοι για την αναμονη.

Η τσατσα ολο χαμογελο, μιας και οι δουλειες πηγαιναν "πριμα" μας προλογιζει την Αννα και τα προγραμματα της.

20 απλο, 30 σπεσιαλ.(69 + ελευθερο τελειωτικο στοματικο)

Σε λιγο εμφανιζεται.

Ομολογουμενως αρχοντικη γυναικα. Ωραιο βλεμα, ωραιο κουνημα στο σαλονι.

Ματαρες, ωραιο προσωπο, πλουσιο σιλικονατο στηθος, αξιοζηλευτα καπουλια.

θα περναγα ουτως η αλλως κι΄ετσι πηρα σειρα προτεραιοτητας.....

Ηλθε η ωρα μου για το δωματιο. Σκαω το 20αρικο για το απλο προγραμμα, μιας και οι εποχες του "ακα" εχουν περασει για μενα ανεπιστρεπτι.

Τυπικο δωματιο Φυλης. Με νιπτηρα ευτυχως.

Ηλθε η ωρα επιτελους να μπει στο δωματιο.Χαμογελο και κατευθειαν "επιθεση" στις μπαλλες για μια πολυ καλη περιποιηση.

Συνεχισε με στοματικο. Εκει μου τα χαλασε λιγακι, μιας και χρησιμοποιουσε πολυ τα χερια της παρα το στομα. Παντως το deepthroat το εκανε για να λεμε τα παντα.

Απλα με "ψιλοχαλασε" που χρησιμοποιουσε τοσο πολυ το χερι.

Της ζητησα να ανεβει απο πανω μου για ιππασια, για να ξεκινησουμε το sex. Mε πολυ καλη συμμετοχη, που "προσφερε" τα στηθια της για να τα πιπιλαω, οσο αυτη κουνιοταν με αριστο ρυθμο.

Αλλες δυο στασεις για να καταληξουμε στο ιεραποστολικο οπου συνεχιζοντας την καλη συμμετοχη,με ελαφρα τσιμπηματα στο στηθος μου, αναστεναγμους και λογακια του στυλ "Ohh yeh, fuck me baby" ηλθε το τελος.

Με το που τελειωσα σηκωθηκε, φορεσε το στριγκακι της και εφυγε τρεχοντας στην κυριλεξια.

Value for maney χωρις δευτερη συζητηση.Μια ομορφη γυναικα που ξερει απο sex και δεν δισταζει να κανει πραξη τις γνωσεις της.

Εφυγα ομως με μια απορια: Εαν με 20 ευρω στο ντελο ειναι τοσο καλη, τοτε σε studio, που οπως λεγεται θα παει, με το 50αρικο τι θα πρεπει να περιμενουμε ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια