Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 62 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μιας και θα παμε στο πλωτο ατσαλι σε μια βδομαδα να δουλεψουμε πρεπει να περασουμε καλα τωρα και ετσι εγινε μετα απο πολλες καλες κριτικες για την Σαμπινα πηρα την αποφαση να την επισκεφτω μιας και δεν το ειχα κανει στο παρελθον.Καφεδακι και μπαινω στο αμαξι (εχει και παρκινκ εκει στα μπουρδελα απεξω χαχα) και φτανω στο συγκεκριμενο σπιτακι.Μπαινω καθομαι σαλονι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαινει το μωρο . Εμφανιση τρομερη τα ξερετε μονο μειον η ακμη αλλα *χ: μου με τετοιο κορμι.Δινω την μπλε καρτα στη κυρια μπαινω μεσα το δωματιο αρκετα καθαρο με μπανακι κιολας και μετα απο 10 λεπτα ερχεται το μωρο οπου ξαπλωνει διπλα μαζι μου πιανουμε εκει λιγο κουβεντα και με φυλαει σε ολο το σωμα μαζι με δαγκωματα στις ρογες. Αρκετα καλη συμμετοχη οπου αφου μου την εκανε αεροστατο μου φορεσε σκουφο και ξεκινησε ενα πολυ καλο τσιμπουκι χωρις δοντι και παραλληλα εγω επιανα την ομορφη κωλαρα της .Το τελος δεν αργησε να ερθει με την Σαμπινα απο πανω μου να βογγαει και να τα δινει ολα. Ωραια αισθηση μουνιου καθαρη προσχαρη να ευχαριστησει τον πελατη θα ξαναπροτιμηθει στο αμεσο μελλον οπου την προτινω ανεπιφυλακτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2022
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , spor48 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2022
Ο,τι βγάλαμε στα ξένα στο μουνι και στη ταβέρνα. Καλές θάλασσες.
review reaction 1 Ημεδαπος
10 Απριλίου, 2022
Σεξυ ναζιαρα και ονειρικη γατουλα Σαμπινα....εχει φανατικους κοινο
N
nescafe22
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2