Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καταδρομη στο μπουρδελοκοσμο μη εχοντας βρει κατι να μου κινησει το ενδιαφερον απο μεριας λιοσιον παω στα πανω σπιτια μπαινω σαλονι ηρθε η τσατσα μου ειπε το ποιημα και μου λεει οτι ειναι δωματιο περιμενω και βγαινει η κλεοπατρα μια γλυκια κοπελα μαυρομαλλα μου κανει κοπλιμεντο και μου χαμογελα και δινω τα 20 στη τσατσα
Μπαινω και μετα απο λιγο μπαινει και η κλεοπατρα υπηρξε σοσιαλ
Η εμφανιση της ειναι μαυρομαλλα σχετικα κοντο μαλλι γλυκο προσωπο και σχετικα κοντη με 2 μισαρι η και 3αρι θα λεγα βυζι φυσικο και πιασιματα
Μου λεει να ξαπλωσω και αρχιζει και με χαιδευει και με φιλα στο σωμα χαμογελοντας δεν ηθελα πολυ εγινα τουρμπο γλυφω τις βυζαρες τις και η ρογες ειχαν γινει καγκελο οπως η πουτσα μου μου λεει καυλωσες ; της λεω δε βλεπεις ; και τη ρωταω εσυ και μου λεει ναι Ναι!

Με ρωτα πως θελει να κανουμε και της λεω να ρθει απο πανω μου εκει γαμιοταν με τρελα δεν με αφησε να κανω κινηση ενω ρουφαγα τις βυζαρες της η μουναρα της ειχε τελεια αισθηση την αλλαζω σταση και την παω στα 4 οπου η κολαρα της ειχε τελεια θεα και ξεκινα το γεωτρυπανο οπου καπου εκει ηρθε το τελος μετα υπηρξε λιγο σοσιαλ μεταξυ μας ειναι πολυ καλη και γλυκια
Συνοπτικα ειναι μια πολυ καλη επιλογη δεν ειναι για πολλα γουστα αλλα ειναι μια επιλογη πολυ καλη με απλο προγγραμα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2022
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ξ