Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μπενω μεσα κατα της 12 Περημενα να βγει η κοπελα η τσατσα μηλισε ωραια πενευτηκε το προιον της παρα πολυ και αφου την ειδα μου αρεσε (μαλακια μου δεν εκανα μια βολτα αφου ηταν το πρωτο που μπηκα) ψιλη με μαυρα μαλια πιασμενα κοτσο βυζακι μικρο κωλαρακι που σε αναστατωνει αδυνατο κορμακικατι ποδαρες ατελειωτες απο φατσα δε λεει και πολλα ομως. Δινω το 40αρι και περιμενω στο δωματιο αφου ειχε κινηση. Το Δωματιο οπως και ο χωρος αναμονης απο τα χειροτερα που εχω μπει ευτηχως το σεντονακι φενοταν καθαρο αλλα γενικα το δωματιο ειναι χαλια. Ερχετε το μωρο Μιρελα το ονοματακι της ρουμανα, αφου με φυλαει τυπικα στο μαγουλο λες και ειμαστε φιλαρακια χωρις χαδακια χωρις προκαταρτικα παει και μου περναει καποτα χωρις να μου τον σηκωσει ψοφιος τελειως να δω λεω απο μεσα μου πως θα μου τον σηκωσεις τωρα? Η πιπα της χαλια λες και εκανε αγγαρεια βαρουσε ανελεειτα δεν τον εβαζε ολο μεσα επιανε και λιγο τα μπαλακια δειλα δειλα ειχε παρει και τετοια σταση που δεν βολευε να χουφτωσεις και πολυ. Ξεκαυλομενος τελειως την αφησα να δω ποτε θα βαρεθει και εδω την παραδεχωμαι βαρεθηκα εγω πρωτος αφου δεν εβλεπα προκοπη, αν και δεν ειχα πληρη στηση την σταματησα και της ειπα να ανεβει απο πανω οπου αρχησε να βαραει τοσο γρηγορα ξερα και αχαρα που παλι δεν εβλεπα προκοπη. Μετα απο κανα τριλεπτο κουραστηκε και πηγε να κατεβει να αλαξουμε σταση, αφου ειχα ξενερωσει τελειως την γυρναω στα 4 για να ρεφαρω να τελειωσω να φυγω. Και παλι πηρε ακυρη σταση που μετα απο μερικες διωρθωσεις εισχωρησα και δωστου βαρα βαρα αφου δεν γινοταν τιποτα αργουσα να τελειωσω και δεν ημουν και πιωμενος!,αρχησα να κουραζομαι και σκεφτομουνα να τα παρατησω αλλα το εβαλα πισμα και αφου εχυσα μετα κοπων και βασανων με αποχαιρετησε πλυθηκα και δρομο. Η ολη κατασταση μου φανηκε λες και η κοπελα το εκανε απο αγγαρεια ψυχροτητα στο φουλ το μονο συν οτι δεν δυσανασχετησε πουθενα. Παντως για μια ξεπετα και αν θελετε να καψετε καμια θερμιδα παραπανω καλη ειναι.

Για μενα ...Χ ΡΕ.!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική