Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 267 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μόλις γύρισα και πρόλαβα στο τσακ τις ψιχαλες. Αφού καλοφαγαμε και κοιμήθηκα καμία ώρα, βλέπω Ίντερνετ καιρό, βροχές όλη την εβδομάδα. Λέω δεν πάω μια τσάρκα σήμερα ; Ήθελα να δω την Εύα στο Φώκαιας 13, αλλά 5.40 που έφτασα ήταν κλειστά. Στα υπόλοιπα ήξερα πάνω κάτω τι παίζει, φεύγω για μετάξι, μην πετύχω κάνα καλό, αλλά και για βόλτα. Στο δρόμο περνάω έξω από 73α και β, σταματάω. Πρώτα ανεβαίνω πάνω , μου παρουσιάζεται μια ξανθιά δεν θυμάμαι ο όνομα, με απλό πρόγραμμα και μια Μισέλ, μελαχρινή λατίνα, αδύνατη μοντέλα με 1 βυζάκια , με ελεύθερο στοματικό , 69. Μου ήρθε στο μυαλό μια ενημέρωση από έναν συν μπουρδελιαρη, που έλεγε για επιστροφη μιας Μισέλ νομίζω Πάτση. Επειδή αλλάζουν βάρδιες και κοπέλες δεν ξέρω αν είναι η ιδια . Αν και δεν είχα τρελές καύλες, είπα να δοκιμάσω.
Το κορίτσι ήρθε μετά από λίγο, πολύ γλυκιά, .με χαμόγελο, άρχισε χαδακια παντού, φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος και όταν κατέβηκε κάτω, αφού με ρώτησε, τον καθάρισε με μαντηλάκι και άρχισε μια πίπα σούπερ. Έχει πολύ ωραία χείλη, μεγάλη γλωσιτσα , που την εννιωθα παντού και όταν της είπα όταν θέλω να με τελείωσει έτσι, έδωσε ρεσιτάλ. Χωρίς να της το πω , άρχισε να μου γλύφει τα μπαλάκια , κάτι που με ερεθίζει παρά πολύ. 10 λεπτά σίγουρα μόνο πίπα, γλυψιμο αρχιδιων και το τέλος ήρθε με το χεράκι της και να μου γλύφει τα αρχιδια. Έλιωσα..
Δωμάτιο το ξέρετε οι περισσότεροι σούπερ, η τσατσά αν και στο σαλόνι μου φάνηκε λίγο σπασίκλα επειδή την ρώτησα να μου πει για 2ρη φορά το πρόγραμμα της Μισέλ, δεν ενόχλησε καθόλου.
Στο τέλος την ρώτησα και μου είπε ότι δουλεύει εκεί συνέχεια 3η βάρδια από 12-7, και σήμερα ήταν 2πλο βάρδια. Τώρα αν είναι άλλη Μισέλ δεν ξέρω, αλλά και τι σημασία έχει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
2.885
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Καβλιάγγουρας, sinatra7 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2022
Η ιδια ειναι,αυτα τα μαγαζια ειναι αλυσιδα απλα στο Σπυρου Πατση εχει αλλη τιμολογιακη πολιτικη σε σχεση με Λιοσιων...
review reaction 1 spor48
09 Μαρτίου, 2022
αυτη ειναι...ειμαι πελάτης της χρόνια την εχω και στο φβ
review reaction 1 spor48
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2