Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 282 10
Μπουρδέλα
263688
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καθως ειχα επισκεπτει παραπλησιο μπουρδελο ειπα να τελειωσω σε καποιο της φυλης. Φτανω στο 86Α ανεβαινω μπαινω μεσα βλεπω δυο συναδελφους να περιμενουν και βγαινει η τσατσα ευγενεστατη καυλανταγαμε κιολλας. Αρχικα βγαινει η Μαρια. Μετριο υψος μελαχρινη ισιο μαλλι μακρυ με βυζαρες καυλωφατσα καλο κωλαρακι, και υστερα βγαινει η Λαουρα. Μετριο υψος ξανθια σγουρο μαλλι μακρυ μετριο βυζακι φατσα και κωλο. Τεσπα οπως καταλαβαινετε πηγαινω ευθεια σε Μαρια καθως με τραβηξε αρκετα ο βυζος της και η φατσα της. Μπαινω δωματιο δινω τα χρηματα κανω μπανακι ετοιμαζομαι και την περιμενω. Μπαινει μεσα αρχιζει κατι χαδακια γλυψιματα και παει στο ψητο. Αρχιζει στοματικο, μετρια εως κακη πιπα ( εβαζε δοντι ) επιανα λιγο βυζι μην γονατισει τελειως ο πουτσος σηκωνομαι πανω και της λεω να στηθει.
Στηνεται στα τεσσερα, καλο στησιμο και αρχιζω να σφυροκοπαω. Πανω στο σφυροκοπημα αρχιζει να βαζει το χερι της κατω απο τον πουτσο μου και να τον κραταει για να τελειωσω γρηγορα ! Με το που το καταλαβαινω τις αρχιζω κατι γαλλικα και μου λεει, πηγαινε πιο σιγα ποναω, τι πονας κυρα μου αμα δεν μπορεις ληξτο το ρημαδι. Με τα πολλα και με την μεγαλη ξενερα που ειχα εχυσα αδοξα μετα απο κανα 4λεπτο. Το μονο καλο που βγηκε στην υποθεση πραγματικα ειναι το ντους !!!
Μετα που πηγα σπιτι δεν ειχα ορεξη ουτε να το αναρτησω, εεε βρηκα την ορεξη σημερα !!!
Στηνεται στα τεσσερα, καλο στησιμο και αρχιζω να σφυροκοπαω. Πανω στο σφυροκοπημα αρχιζει να βαζει το χερι της κατω απο τον πουτσο μου και να τον κραταει για να τελειωσω γρηγορα ! Με το που το καταλαβαινω τις αρχιζω κατι γαλλικα και μου λεει, πηγαινε πιο σιγα ποναω, τι πονας κυρα μου αμα δεν μπορεις ληξτο το ρημαδι. Με τα πολλα και με την μεγαλη ξενερα που ειχα εχυσα αδοξα μετα απο κανα 4λεπτο. Το μονο καλο που βγηκε στην υποθεση πραγματικα ειναι το ντους !!!
Μετα που πηγα σπιτι δεν ειχα ορεξη ουτε να το αναρτησω, εεε βρηκα την ορεξη σημερα !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2022
Μπα, άρχισε και τα χαδακια η Μαρία; Είχε ζεστό νερό;
Β
βόρδελος
20 Φεβρουαρίου, 2022
Το έκαναν παλιά πολλές Ελληνίδες , βέβαια είναι κουταμάρα γιατί στους περισσότερους συναγωνιστές λειτουργη αντίθετα και σε καθυστέρηση να χύσεις 1 λόγο ξενέρωμα και 2 λόγο το ότι χτυπάν τα αρχιδια πάνω στο χέρι της τανας …!! Για εμένα πολύ άκυρο από κάποιες κοπέλες αυτό δηλαδή ταλαιπωρούνται και αυτές παραπάνω πως αλλιώς να το πω;;
ISINAS
21 Φεβρουαρίου, 2022
βορδελος. εκανε χαδακια για να σωσει τα υπολοιπα , ναι ειχε ζεστο νερο !
HM
Hunter milf
21 Φεβρουαρίου, 2022
ISINAS . τι να πω δεν ξερω δεν μου το εχει ξανακανει καποια, να σου πω την αληθεια μου εβγαζε και μενα η φατσα της προς ελληνιδα αλλα απο οσο εχω ακουσει λενε οτι ειναι βαλκανικης προελευσεως !
HM
Hunter milf
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4