Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 125 10
Μπουρδέλα
358809
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ας ξεκινησουμε απο την αρχη
δεν ηξερα πως εχει η κωνσταντινα κριτικη για αυτο την γραφω τωρα
ειχα παει προ κοβιντ τελευταιες μερες πριν φυγω αθηνα Ιαν 20.
Η κωνσταντινα ειναι χοντρη για πολλους για μενα ειναι η χαρα της ζωης, ξερει να τον τρωει σαν να μην υπαρχει αυριο. Αν σας αρεσουν τετοια γκομενακια που για να τα καβαλησεις θελεις επαγγελματικο διπλωμα τοτε ειναι αυτο που ψαχνεις. Δεν λεω μπορει καποιος για την εμπειρια να δωσει το 20€. Μαγκες μου για την πιπα και μονο αξιζει αλλα αν θελεις μοντελε να πας αλλου
εδω ειμαστε οι λατρεις των bbw
Μπηκα μεσα στο σπιτι μετα απο παροτρυνση φιλου που ξερει τα γουστα μου για τις bbw. Εμαθα πως δουλευει και πρωι το κοριτσι και ειπα να κανω επισκεψη. Μπηκα μεσα ηρθε η τσα2 αρχισε τα γνωστα
ηρθαν 2-3 κοπελες στο σαλοναρισμα, κατι αδυνατα μοντελε κορμια. Εγω ομως περιμενα το μαναρι. Εσκασε μυτη ετοιμο το σφαχταρι με ενα κομπινεζον που καλυπτε τα απαραιτητα. Την ειδα και οι αλλες εξαφανιστηκαν απο μπροστα μου ως δια μαγειας. Ο πουτσος μου ηταν ετοιμος να σκισει την φορμα. η Τσα2 ειπε 20€ την φορα
παμε μεσα μπηκα ντουζ να τον πλυνω λιγο και γυρισα πισω αυτη ηταν ορθια και με περιμενε. Εκατσε διπλα μου γελασε οταν τον ειδε τεντα και μου λεει θα αντεξεις μαζι μου μωρο?
ξεκινησαμε φιλια αν και δεν ηθελε πολλα στο στομα, εγω το πηγα προς τα κει. δεν ηταν το δυνατο σημειο της.
την εβαλα να μου τον παιξει λιγο και ρωτησε για σκουφακι.
εννοειται της ειπα να το βαλει και ξεκινησε την πιπα
Τετοια πιπα δεν μου εχει παρει ξανα γυναικα ρε μαγκες. Ειπα πως οι bbw ειναι η χαρα της ζωης? ε αυτη μου ρουφηξε καθε στεναχωρια καθε προβλημα που ειχα απο το δημοτικο ακομα με αυτη την πιπα
εφυγα στο τελος 20 κιλα ελαφρυτερος. Καλυτερα να παει στο brazzers εστω στο plumper να βγαλει χρημα, πιπα πορνοσταρ κανει το κοριτσι. κοριτσι δηλαδη 37 χρονων μιλφαρα ειναι (βαλτε 40+ παντα κρυβουν κατι λες και αλλιως δεν θα αφηναμε τον οβολο μας)
στυθηκε στα 4 δαγκασα λιγο κωλαρακι μαλακα εκανα λιγες μαλαξεις και ετριψα το υγρο μουνακι της (μαλλον απο λιπαντικο)
και αρχισα το σφυροκοπημα δεν σταματουσα, εδινα πονο και ειχε παει στο αυτοματο. λεω κατσε μαλακα μην χυσεις γυρνα απο την αλλη
γυρναω ιεραποστολικο και σηκωνει ποδαρακια, δεν το περιμενα τετοια ευλυγισια ειχε και τις βυζαρες της της αρπαζω και αρχιζω παλι
αλλαζω αρπαζω μπουταρες και συνεχιζω.
της λεω θελω να σε γλειψω
σαν να σπαστηκε αλλα δεν με ενοιαζε
συμφωνησε και εβαλα την γλωσσα μου στο καλυτερο μουνακι εβερ
χοντρο χοντρο και νοστιμο
μου λεει και εγω μωρο μου και το γυρναμε σε 69
ανεβηκε πανω μου
μπορει και να πεθαινα
αλλα αν πεθαινα ετσι θα εφευγα ευτυχισμενος και χυμενος
της λεω θελω να χυσω
σηκωνεται
και κανει φοβερο ισπανικο με τις βυζαρες της
δεν ξερω αν δεχεται ελευθερο συναγωνιστες αλλα παντα θελω να κανω με προφυλαξη στα σπιτια ακομα και πιπα
πραγματικα εφυγα ρε μαγκες και πετουσα γιατι δεν ενιωθα τα ποδια μου
δεν ηξερα πως εχει η κωνσταντινα κριτικη για αυτο την γραφω τωρα
ειχα παει προ κοβιντ τελευταιες μερες πριν φυγω αθηνα Ιαν 20.
Η κωνσταντινα ειναι χοντρη για πολλους για μενα ειναι η χαρα της ζωης, ξερει να τον τρωει σαν να μην υπαρχει αυριο. Αν σας αρεσουν τετοια γκομενακια που για να τα καβαλησεις θελεις επαγγελματικο διπλωμα τοτε ειναι αυτο που ψαχνεις. Δεν λεω μπορει καποιος για την εμπειρια να δωσει το 20€. Μαγκες μου για την πιπα και μονο αξιζει αλλα αν θελεις μοντελε να πας αλλου
εδω ειμαστε οι λατρεις των bbw
Μπηκα μεσα στο σπιτι μετα απο παροτρυνση φιλου που ξερει τα γουστα μου για τις bbw. Εμαθα πως δουλευει και πρωι το κοριτσι και ειπα να κανω επισκεψη. Μπηκα μεσα ηρθε η τσα2 αρχισε τα γνωστα
ηρθαν 2-3 κοπελες στο σαλοναρισμα, κατι αδυνατα μοντελε κορμια. Εγω ομως περιμενα το μαναρι. Εσκασε μυτη ετοιμο το σφαχταρι με ενα κομπινεζον που καλυπτε τα απαραιτητα. Την ειδα και οι αλλες εξαφανιστηκαν απο μπροστα μου ως δια μαγειας. Ο πουτσος μου ηταν ετοιμος να σκισει την φορμα. η Τσα2 ειπε 20€ την φορα
παμε μεσα μπηκα ντουζ να τον πλυνω λιγο και γυρισα πισω αυτη ηταν ορθια και με περιμενε. Εκατσε διπλα μου γελασε οταν τον ειδε τεντα και μου λεει θα αντεξεις μαζι μου μωρο?
ξεκινησαμε φιλια αν και δεν ηθελε πολλα στο στομα, εγω το πηγα προς τα κει. δεν ηταν το δυνατο σημειο της.
την εβαλα να μου τον παιξει λιγο και ρωτησε για σκουφακι.
εννοειται της ειπα να το βαλει και ξεκινησε την πιπα
Τετοια πιπα δεν μου εχει παρει ξανα γυναικα ρε μαγκες. Ειπα πως οι bbw ειναι η χαρα της ζωης? ε αυτη μου ρουφηξε καθε στεναχωρια καθε προβλημα που ειχα απο το δημοτικο ακομα με αυτη την πιπα
εφυγα στο τελος 20 κιλα ελαφρυτερος. Καλυτερα να παει στο brazzers εστω στο plumper να βγαλει χρημα, πιπα πορνοσταρ κανει το κοριτσι. κοριτσι δηλαδη 37 χρονων μιλφαρα ειναι (βαλτε 40+ παντα κρυβουν κατι λες και αλλιως δεν θα αφηναμε τον οβολο μας)
στυθηκε στα 4 δαγκασα λιγο κωλαρακι μαλακα εκανα λιγες μαλαξεις και ετριψα το υγρο μουνακι της (μαλλον απο λιπαντικο)
και αρχισα το σφυροκοπημα δεν σταματουσα, εδινα πονο και ειχε παει στο αυτοματο. λεω κατσε μαλακα μην χυσεις γυρνα απο την αλλη
γυρναω ιεραποστολικο και σηκωνει ποδαρακια, δεν το περιμενα τετοια ευλυγισια ειχε και τις βυζαρες της της αρπαζω και αρχιζω παλι
αλλαζω αρπαζω μπουταρες και συνεχιζω.
της λεω θελω να σε γλειψω
σαν να σπαστηκε αλλα δεν με ενοιαζε
συμφωνησε και εβαλα την γλωσσα μου στο καλυτερο μουνακι εβερ
χοντρο χοντρο και νοστιμο
μου λεει και εγω μωρο μου και το γυρναμε σε 69
ανεβηκε πανω μου
μπορει και να πεθαινα
αλλα αν πεθαινα ετσι θα εφευγα ευτυχισμενος και χυμενος
της λεω θελω να χυσω
σηκωνεται
και κανει φοβερο ισπανικο με τις βυζαρες της
δεν ξερω αν δεχεται ελευθερο συναγωνιστες αλλα παντα θελω να κανω με προφυλαξη στα σπιτια ακομα και πιπα
πραγματικα εφυγα ρε μαγκες και πετουσα γιατι δεν ενιωθα τα ποδια μου
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
SBBW ή SSBBW
Θα μπω για την πίπα γιατί με εψησες....
ειναι ssbbw
οπως και εδωσα 20€ και οχι 40€
πρωτη κριτικη εκανα παιδια
σχωρατε με
Νομίζω λέει ότι είναι Αγρινιοτισα...αλλα ποιος ξέρει από που θα είναι...