Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
74 (Αριστερά)
Γιάννα λοιπόν για δεύτερο πιάτο μετά τη πρώτη επίσκεψη στην άννα. Πετίτ μελαχροινό ρωσσιδάκι (έτσι δήλωσε η γριά, δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί, ας το ερευνήσουν οι υπουργοί τουρισμού και εξωτερικών του σάη) με το μαλί μέχρι τους ώμους, ανύπαρκτα κυριολεκτικά βυζιά (πλάκα σκέτη, που όμως δεν με χαλάει), συμπαθητικό σωματάκι και στο σαλόνι έβγαζε κι ένα ελαφρύ νάζι.

Αν και μόλις μπήκε ήταν κάπως μαγκωμένη και δεν αντιδρούσε ιδιαίτερα στα χουφτώματα μου, ωστόσο την ξάπλωσα στο κρεβάτι μπας και τη ψιλοχαλαρώσω, πετώντας της και καναδυό ρωσσικές κουβέντες που τυχαίνει να ξέρω, ίσα για να σπάσει ο πάγος. Πήγα να την γλείψω αλλά με απέτρεψε λόγω κρέμας, οπότε συνέχισα να τη φιλάω και να τη γλείφω στο λαιμό και στο ανύπαρκτο στήθος (έφαγα μια ξενέρα δεν κρύβω αλλά οκ το προσπέρασα).

Το κλαρίνο της μέτριο στη καλλίτερη, με μόνο αξιοσημείωτο το ότι προσπαθεί να κάνει ορισμένα μικροπαιχνίδια με τη γλώσσα της, αλλά μέχρι εκεί. Την έκοψα σχετικά γρήγορα σκεπτόμενος “καλλίτερα γαμήσι παρά νωχελική και άνευρη πίπα”.

Στο κυρίως μέρος αφέθηκε αρκετά και με άφησε να τη γαμήσω πραγματικά όπως ήθελα, γεγονός που θεωρώ πως έσωσε εντέλει τη παρτίδα. Ξεκίνησα με ιεραποστολικό σε χαμηλούς ρυθμούς και επειδή την έκοψα αρκετά φτιαγμένη την σήκωσα από το κορμό της (είναι μικροκαμωμένη οπότε βόλεψε) κρατώντας την από τα κωλομάγουλα πρακτικά, ενώ εκείνη με είχε αγκαλιάσει. Τη κάρφωνα με αρκετή δύναμη σε αυτή τη στάση για κανένα τρίλεπτο, με εκείνη να ρίχνει αρκετά δυνατά βογγητά και μπόλικα φιλιά στο στόμα (χώρις γλώσσα). Γυρίσαμε για λίγο ακόμα ιεροποστολικό, πιο φορτσάτο όμως τώρα, αλλά είχα στάξει στον ιδρώτα (το δωμάτιο ήταν φούρνος από το a/c), οπότε της είπα να μου ρίξει μια φραπεδιά για να τελειώσω. Αφού τελείωσα και πλυθήκαμε, έκατσε για χαμούρεμα μερικά λεπτά ακόμα (καυλωμένη μου φάνηκε) και αποχώρησε.

Διάρκεια: τέταρτο γεμάτο.
Η γριά βάρεσε τη πόρτα κάποια στιγμή λίγο πριν τελειώσω, αλλά την έγραψε στη μούνα της κανονικότατα.

Συμπερασματικά μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Ίσως δώσω μια δεύτερη ευκαιρία (αν το ξαναπετύχω αυτό το «μπουρδέλο»Χαχαχα! το 74 ανοιχτό), μιας και εμφανισιακά δεν τη βρίσκω αδιάφορη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, Ημεδαπος , Διανοούμενος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2022
κανα καινουριο στρωμα αγορασανε αυτοι οι γκιουφτοι εκει περα η' ακομα τα παλια με τα ελατηρια που σου γαμανε τα γονατα εχουν ?
07 Φεβρουαρίου, 2022
Γάμησε τα κόβουν γόνατα κανονικότατα. Το θυμόμουν αυτό από όταν είχα πάρει την Έλενα στο ίδιο δωμάτιο πριν 1,5-2 χρόνια.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2