Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 282 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
[Έκανα τη μαλακία από κεκτημένη ταχύτητα να την ανεβάσω στο 86Α, που συνήθως δουλεύει αλλά τη πήρα στο διπλανό (σ’ ένα από τα 84άρια). Στο 86Α εκείνη την ώρα ήταν η Λάουρα.]
Άλλη μια λοιπόν στα γρήγορα για το ταιλανδάκι.

(Μίνι εναρκτήριο φάουλ, αλλά φταίω κι εγώ που κοιμήθηκα όρθιος κι αντί να φύγω και να έρθω πιο μετά, έμεινα να περιμένω)
Μπαίνω μέσα στο τσαρδί και ήταν να πάει σε δωμάτιο. Δεν το είχα πάρει όμως χαμπάρι και νόμιζα ότι απλά βγήκε να σαλονάρει, (κι είχε εντωμεταξύ στα χέρια της το κωλολιπαντικό). Της λέω θα περάσω, της δίνω τα λεφτά ο μαλάκας (σχεδόν μου τα άρπαξε από το χέρι μόλις τα είδεΧαχαχα!Χαχαχα!) και έρχεται μαζί μου μέχρι το δωμάτιο όπου μου λέει να περιμένω 3 λεπτάκια. Μετά το tiny επιληπτικό μου επεισόδιο, ξυπνάω και παίρνω είδηση ότι πάει σε δωμάτιο και της απαντώ να κόψει τις μαλακίες κι ότι αποκλείεται να περιμένω μόνο 3’. Όχι μου λέει ίσως και λιγότερο. Τεσπά δε γαμιέται. Περιμένω όπως ήταν φυσικό γιομάτο δεκάλεπτο και παραπάνω, μέχρι που ήρθε.

Αφού μπήκε μέσα, τη κωλογαμίδιασα για το παραμύθι της με το χρόνο αλλά παράλληλα αρπαχτήκαμε στο χούφτωμα και στις αγκαλιές και το ξέχασα σε δεύτερα.

Το γλείψιμο της όπως έγραψα και στη προηγούμενη κριτική, είναι ψιλοχάλια, αλλά αυτή τη φορά τη καθοδήγησα όσο γινόταν, ώστε να να μην είναι τόσο πολύ για γέλια. Δεν μπορώ να πω ήταν δεκτική στη καθοδήγηση και έδειξε να προσπαθεί παραπάνω. Αλλά όπως ξαναέγραψα -λίγα πράγματα σ αυτό το τομέα- με αξιοσημείωτο αυτό το γελοίο χούι της να καθαρίζει με μωρομάντηλο τη φρεσκοφορεμένη καπότα.

Εννοείται την έγλειψα και γω και γενικά τη συστήνω στους λάτρεις του σπατουλαρίσματος, διότι είναι πεντακάθαρη. Σκεφτείτε ότι αφού τελείωσα δεν με άφησε να τη ξαναφιλήσω στο πρόσωπο. Ξενέρωσα πάλι (μιας και τη προηγούμενη φορά το ίδιο μου έκανε) αλλά απ’ την άλλη δεν έχει κι άδικο. Εντωμεταξύ έγινε και το εξής σουρεάλ σκηνικό. Της λέω για πείραγμα:
-you take your hygiene too seriously because its your pussy.
-it doesn’t matter, (και απαγγέλω και γω μαζί της την ατάκα που μου είχε πει τη προηγούμενη φορά) it’s still a pussy.
Ρε μλκες έκλασε στα γέλια η τύπισσα, τόσο πολύ που μου λέει «please give me a second, you remember everything you crazy fucker»

Αφού συνήλθε απ’ τα γέλια, ακολούθησε ένα γεμάτο δεκάλεπτο σφυροκοπήματος με μένα από πάνω (πάλι χωρίς λιπαντικό, με πολύ καλή αίσθηση μέσα της) όπου φάνηκε να γουστάρει και αυτή, διότι παρόλο που για αρκετά λεπτά είχα σταθερό tempo, άρχισε κάποια στιγμή να επαναλαμβάνει «faster, faster». Και αφού τελειώνω μέσα της συνέβη το εξής κουφό. !!Μου γυρνάει ένα σκαμπήλι!! Παγώνω και της λέω:
-wtf was that?
-shut up you deserve it. I was going to finish and you stopped.
-you are a crazy bitch, i m sure you know. And a filthy money grabber, συμπληρώνω.
-ofc. But you like me, admit it.
-you got me there.

Λίγα φιλιά έπειτα και αποχώρηση.
Διάρκεια: ~Τέταρτο.

Αυτά μάγκες για την ασιάτισσα. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος, αν και θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να στρώσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Philanderer, giorgiodelafuentes2, perseas

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2022
Ωραίος!.. εγώ μια τέτοια συνεύρεση τη θεωρώ πετυχημένη -- χιουμορ, ένταση, κάβλα, εχει απ'ολα.
Το μόνο που απομένει τώρα είναι να τριτώσει. Εν αναμονή λοιπόν
review reaction 1 Sevasmiotatos14
05 Φεβρουαρίου, 2022
Τούρκικο σίριαλ γυρίζατε;
Β
βόρδελος
review reaction 3 Sevasmiotatos14
05 Φεβρουαρίου, 2022
@βόρδε-μορτ πέρνα ρε μλκ μια βόλτα και θα δεις ότι γουστάρει τη καυλάντα και το χιούμορ το μωρό. Ανεξάρτητα από τις επιδόσεις, πρέπει να είσαι ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη για να μην ψυχαγωγηθείς με την όλη συμπεριφορά της, τα γέλια της και το μπουρδολόι της...

@phila Λέω να ξαναπάω αύριο αλλά θα το σκεφτώ πρώτα, γιατί υποψιάζομαι πως αρχίζω και τη δαγκάνω με τη καυλιάννα
05 Φεβρουαρίου, 2022
Να ενδώσεις στον πειρασμό, έτσι κι αλλιώς δεν τον αποφεύγεις.
Κάνε κράτει μια δυο μέρες μόνο να αισθανθείς πως τάχα είσαι δυνατός.
Ειχα κι εγώ σήμερα μια πολύ καλή πρωινή συνεδρία με άλλο κορίτσι και είμαι στο ίδιο καζάνι με σένα.
Keep it real!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4