Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη Μαρία είχα πολύ καιρό να την πετύχω, νόμιζα ότι είχε σταματήσει. (Για όσους δεν την ξέρουν, βουλγάρα, μελαχρινά μακριά μαλλιά, piersing σε αφαλό και τατοο στη μέση). Μετά είδα τις (μέτριες ) κριτικές της στο Φ109 και είπα να επισκεφθώ την παλιά γνώριμη. Χτες απόγευμα λοιπόν και αφού η τσατσά στο Φ109 μου είπε ότι δουλεύει αλλού έκανα μια βόλτα και την πέτυχα στο Φ84Β.

Εμφανίστηκε με το σύνηθες χαμόγελό της, είπαμε ένα γεια και κατευθείαν στο δωμάτιο ( Εδώ να πω ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω κακή ανάμνηση, σε παλαιότερη επίσκεψη είχαν φύγει οι σανίδες από το κρεββάτι την ώρα που η κοπέλα ήταν από πάνω... όχι και το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει!!).

Στο δωμάτιο τώρα ήταν αρκετά χαλαρή και γούσταρε πολύ τα χάδια στο σώμα της. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι πλέον περιποιείται και @@, αν και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τη Μιλένα (για όσους τη θυμούνται αξεπέραστη στο @@γλύψιμο). Στο σεξ ήταν πολύ καλή και αλλάξαμε αρκετές στάσεις πριν έρθει το τέλος. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στη Μαρία (το έχει γράψει νομίζω και άλλος συναγωνιστής) δεν πετάγεται αμέσως να φύγει, αντιθέτως μένει στο κρεββάτι για 1-2 λεπτά σα να χαλαρώνει από το σεξ.

Γύρος δεύτερος : βγαίνοντας από το σπίτι είχα περισσότες καύλες από όταν μπήκα, έτσι μετά από μισό τετράγωνο περπάτημα κάνω μεταβολή και βλέπω εκείνη την στιγμή ότι όλα έκλειναν ( λόγω πιθανής εφόδου αστυνομίας) και προλαβαίνω την τσατσά πριν κλείσει την πόρτα.Μιας και τα φώτα είχαν κλείσει είχαμε όλο το χρόνο στη διάθεσή μας με τη Μαρία, και αφού αράξαμε στο κρεββάτι και τα είπαμε σα φίλοι αρκετή ώρα (τα αγγλικά της με βουλγάρικη προφορά έχουν πολύ πλάκα αν την αφήσετε να μιλάει!) περάσαμε στο δεύτερο γύρο. Στην αρχή έκατσα στην καρέκλα του δωματίου με την κοπέλα από πάνω να βλέπω την πλάτη της αλλά δεν την κατείχε τη στάση αυτή παρά την φιλότιμη προσπάθεια. Έτσι περάσαμε στο κρεββάτι όπου δοκιμάσαμε διάφορα. Το αποκορύφομα ήταν όταν άρχισα να της τρίβω την κλειτορίδα με το δάκτυλο, με σταμάτησε και άρχισε να το κάνει μόνη της!!! Αν δεν τελείωνα μετά από λίγο μου φαίνεται θα είχε τελειώσει και αυτή. Ξέρω ότι ακούγεται υπερβολικό ή ψεύτικο αλλά έπρεπε να δείτε τη φάτσα της!!!

Μετά σηκώθηκε και πήγε στο παράθυρο να δει τι γίνεται στο δρόμο. Έτσι όπως είχε στηθεί με έβαλε στον πειρασμό για τρίτο γύρο αλλά το άφησα για άλλη φορά.

Συνολικά ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, με 40 ευρώ σύνολο πέρασα καλύτερα και από στούντιο.Βέβαια έπεσα και στην περίπτωση αλλά γενικά μου αρέσει το στυλ της συγκεκριμένης κοπέλας και περνάω καλά μαζί της. Άλλωστε είναι από τις λίγες κοπέλες που έχω πάρει δύο φορές στο καπάκι

Τέλος να πω για την τσατσά ότι είναι από τους πιο ευγενικούς και γλυκομίλητους ανθρώπους που έχω συναντήσει.

Το παραθυράκι για την ημερομηνία δεν λειτουργεί, η επίσκεψη λοιπόν έγινε Δευτέρα 27/7 απόγευμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέγας
27
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού