Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 122 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Με τράβηξε η εμφάνιση της , αν και η απο κάτω η Εύα μου έκανε τεμενάδες να περάσω που με ειχε δεί πιο πρίν στο σαλόνι. Συνηθως διαβάζω κριτικές αλλα σήμερα κάτι οι καύλες κάτι η εμφανιση της που ειναι δυνατή με έκαναν να ενδώσω στις υποσχέσεις της ξανθιάς τουμπανης τσατσάς και να περάσω τελικά στο δωμάτιο.

Εμφανισιακά την ξέρετε οι περισσοτεροι καθώς έχει προϋπηρεσια στη Φυλής (όχι και τόσο καλή απο όσο διάβασα) παρόλαυτα ειπα να το κάνω το κασκαντεριλίκι με τη σκέψη οτι στη θέα ενός τέτοιου μουνιού αποκλείεται να μη περάσω καλά. Και όμως, δεν πέρασα. Έσπασε το καλό σερί που είχα 7 στα 7. Δεν πειράζει , ας προχωρήσουμε στη κριτική.

Εμφανισιακά ειναι έκφυλη με μπαμπάτσικη κωλάρα και μελαχροινή. Εχει ενα τατουάζ στο ένα μπούτι της. Μπήκε μέσα και άρχισε να με λέει καύλα καμια 10αριά φορές μέσα σε ένα λεπτο !!!! Χμμμ;Χμμμ;

Αυτή η δηθενιά δεν μ αρεσε. Εν πάση περιπτώση με το που ήρθε στο κρεβάτι με ρώτησε άμα θέλω πίπα με ή χωρις προφυλακτικό. Της λέω όχι ακόμη πίπα, κάτσε λιγο δίπλα , χάιδεψε κάνα αρχίδι , γλέιψε επισης , γενικα κάνε καμια δουλειά να βγει το μεροκάματο μωρη αχαίρευτη ! Πλατύ χαμόγελο δεν της είπα έτσι πλάκα κάνω αλλα γενικά δεν την ειδα κ πολύ θερμή για πολλά προκαταρκτικά στην αρχή. Έκπληξη μου προκάλεσε που προτεινε σε κάποια φάση το 69. Τέλοςπάντων.

Αφού καύλωσα με το να την χαιδευω και να τον τρίβω στα βυζιά της , α ναι με έγλειψε και στις ρόγες , με πιπιλαγε βασικά - το μοναδικό προκαταρκτικό της- μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε το τσιμπούκι! Ηταν απο τις ωραίες στιγμές της συνεύρεσης να έχει στο στομα της το καυλωμένο πούτσο μου. Ωστόσο δεν τον έβαζε βαθειά. Ισα το κεφάλι στο στόμα της που Δεν με χάλασε.

Το 2ο που με χάλασε (το 1ο ειπαμε πως ηταν οι υπερβολικές κουβέντες καύλα μου, κτλπ) ήταν οτι με δάγκωσε στη μια τη ρόγα! Πιο ήρεμα της κάνω βρε μωρό. ήμουν και λίγο κουρασμένος απο πριν μπώ αν και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι άχυστος , κάτι που είχα να χύσω και δύο ημέρες , τη σταμάτησα απο τη πιπα γιατι θα έχυνα.

Γύρνα στα 4 μωρο μου της λέω να κάνουμε σέξ. μετά απο λίγο τρίψιμο τον έχωσα στο μουνί της οπου δεν άντεξα και απευθείας έχυσα κιόλας ωστόσο δεν βγήκα απο μέσα της και συνέχισα να της ρίχνω γαμησιές για τη τιμή των όπλων. Έρχεται ροπαλιά σε κάποια φάση πρέπει να με ένιωσε γιατι άρχισε να βογγάει. Αν και μπορεί να ήταν ψεύτικο.

Γρήγορα τελειωσες μωρό μου , ειπε με παράπονο. Δεν φταίς εσύ της κάνω (σκέφτηκα απο μέσα μου που να της εξηγείς τώρα οτι το σέξ δεν λειτουργεί με ψεύτικα σκηνικά) , η πλάκα ειναι οτι μετά άρχισε να μου λέει για άλλες αλλα τελικά αυτη δεν ασχολείται και δεν ειναι κοριτσάκι. Τον πούτσο κλαιγανε.

Συμπερασματικά δεν έφυγα άχυστος ουτε πηγε κλαμενο το 20αρικο. Τη δουλειά μου την έκανα αλλα σιγουρα δεν συγκρινεται με προηγούμενες συνευρέσεις στις οποίες υπηρχε πολύ ανώτερο επίπεδο.

Με χάλασαν όμως τα ψευτικα λόγια - το δαγκωμα στη ρόγα και το οτι δεν έγλειψε @@ ενω θα μπορούσε. Δεν ξέρω αν θα τη ξανασυνατήσω έβαλα όχι αλλα ίσως λόγω εμφάνισης μόνο και μόνο για να την πάρω με διάρκεια να έχω και μια δεύτερη άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
136
Likes:
20.897
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , cocos30 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2022
Λες για τη γνωστή Άννα από Φωκαίας 17 πάνω ή την πορνοστάρ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1