Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ανήμερα των φώτων μετά από καφεδάκι κατέβηκα μαζί με ξάδερφο μου που είχε έρθει από επαρχία για μία τσάρκα , μπαίνοντας στον οίκο η υπηρεσία μας είπε ότι δουλεύει η Όλγα , άλλη μία κοπέλα που είχε μπει από παλιά στα προσεχώς , ήταν δωμάτιο , περιμέναμε να βγει να την δω άλλη μια φορά .Μετά από κάνα δεκάλεπτο βγήκε , είπα στη τσατσα ότι θα περάσω , αυτή μου απάντησε να περιμένω γιατί έχει να πάει και σε άλλο δωμάτιο , ο ξάδερφος πήγε να πάρει την Σάσα που είχαμε δει πιο πριν και εγώ περίμενα να περάσω .
Η Όλγα είναι μία κοντούλα μίλφ γύρω στα 34-35 , ξανθιά με κοντό αγορίστικό μαλλί , έχει κανονικό πολύ σφιχτό κορμί και μικρό βυζί , το πρόγραμμα της ελεύθερο τελειωτικό .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα (20 λεπτά στον προηγούμενο από μένα) , ήρθε στο δωμάτιο πολύ χαμογελαστή και με ρώτησε αν είμαι έτοιμος…
Συνοπτικά πολλά προκαταρκτικά και μεγάλης διάρκειας που περιλαμβάνουν γλωσσόφιλα , φιλιά από το λαιμό μέχρι τους αστραγάλους και μασάζ στα πόδια , της αρέσει να την γλύφεις και μίας και ο σωματότυπος της ενδείκνυται το 69 έγινε στα όρθια , έγλυφα το μουνάκι της και ρούφαγε το καυλί μου ενθουσιασμένη μίας και όπως μου είπε δεν το έχει ξανακάνει έτσι , ξανά ξάπλωσα στο κρεβάτι , τώρα που ήταν πίο άνετα ρούφαγέ τον πούτσο μου ακόμα πιο λυσσαλέα , γενικά η πίπα της πάρα πολύ καλή , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση της είπα να ανέβει πάνω μου ανάποδα , είχα θέα το κωλαρακί της όσο αυτή ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου , δεύτερη στάση πλαγιαστό όπου αναζητούσε και γλωσσόφιλα , θα ήθελα να την πάρω και σε άλλη στάση στα όρθια αλλά με είχε καυλώσει τόσο που δεν θα άντεχα , έβγαλα το προφυλαχτικό και τα ρούφηξε όλα στο στόμα.
Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα πήρε τα εσώρουχα της στο χέρι με χαιρέτησε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και χωρίς καμία βιασύνη , πολύ καλή πίπα πολύ καλή συμμετοχή μεγάλη ευλυγισία ήταν μία κατάθεση έκπληξη σε σχέση με δύο κριτικές που είχα διαβάσει και την είχαν θάψει . Σίγουρα θα ξανατιμηθεί .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gianniskavliaris40, oti na nai, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού