Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 155 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Και μετα απο τη φολα στη φυλης ειπα να παω καπου πιο ηρεμα! Λοιπον ανεβαινω τα σκαλακια μπαινω στο αδειο και ηρεμο σπιτι και μου εμφανιζεται η μπετι! Μπετη εστι ψηλη milf τσεχα κατα δηλωση της με λιγα παραπανω κιλα (busty) με πλουσια μακρια μαλλια με ξανθιες ανταυγειες Την εχω ξαναδει την κοπελα αλλα δεν ειχα δοκιμασει τις ωραιες και ζουμερες βυζαρες! Η υπηρεσια δεν βγηκε για αυτο και το ταληρακι! Μου αναλυει μονη τι υπηρεσιες προσφερει με απταιστα ελληνικα! Την πληρωνω και μπαινω στο δωματιο! Μετα απο λιγο ερχεται και η κοπελα! Βγαζει στριγκακι και σουτιεν και για να ανεβω ψυχολογικα αρχιζω να πασπατευω τους βυζους της χωρις δυσανασχετηση απο μερια της! Στο ζουμι τωρα η κοπελα δεν κανει τα τελεια προκαταρκτικα παιχνιδια δηλδη γλειψυματα φιλια αλλα και μονο με το χουφτωμα ειχα φτασει σε καλο σημειο οποτε περναει τη σαμπρελα ξεκιναει μια ωραια πιπα χωρις χερι με ωραια λαγνα βλεματα και με ταυτοχρονο ξυσιμο στα αρχιδια ! Μετα στα 4 με καλη συμμετοχη και με βλεματα στον καθρεφτη που εβλεπα να παλλονται οι ωραιοι αεροσακοι! Οταν καταλαβα οτι ερχοταν το τελος της ζητησα να ερθει απο πανω για να εχω καλυτερη προσβαση στους βυζους της! Λιγο κουνημα απο μεριας της και το τελος ηρθε! Μετα λιγο κουβεντουλα για τη ζεστη και τις διακοπες και αποχωρηση απο το δωματιο! Σε γενικες γραμμες περασα καλα και η βαθμολογια θα ηταν μεγαλυτερη αν δεν ειχε τοση κρεμα στο γατακι της! Αυτα! Εις το επανιδειν και καλη εβδομαδα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
machinehead 7
Σεβαστός
41
Πόντοι:
2.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια