Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 192 10
Μπουρδέλα
190816
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου και αποφάσισα να τον αφιερώσω στις υπηρεσίες της νεαρής ρωσίδας, έχοντας διαβάσει την κριτική του Σκορπιού πιο κάτω. Συμφωνώ με την περιγραφή του συναγωνιστή. Πολύ ωραίο πιπίνι από την άπω ρωσική ανατολή (αν και μάλλον όχι καθαρόαιμο μογγολάκι). Απλά στο πρόσωπο είναι μάλλον μέτρια δηλαδή όχι κάτι το ξεχωριστό, και μάλλον το στήθος της είναι δυσανάλογα μικρό για το ψηλό σώμα της, αλλά συνολικά είναι αρκετά αξιόλογη παρουσία. Ευχάριστη και καλοδιάθετη, με αρκετά καλή (και βαθειά) πίπα που φαίνεται να κατέχει την τέχνη αρκετά καλά... Μπορούσε να με τελειώσει άνετα, και δεν ήθελα και πολύ να την αφήσω και να το απολαύσω και εγώ... Είπα να κάνω και μια στάση και έτσι την έβαλα από πάνω όπου την άφησα να κάνει παιχνίδι μόνη της. Πολύ καλή συνολικά και VFM, την άλλη φορά ελπίζω να έχω χρόνο για να την χαρώ περισσότερο. Πάντως συναγωνιστές από την μέχρι τώρα εμπειρία μου τείνω να πιστέψω ότι η κοπέλες της άπω ανατολής (μογγόλες, κινέζες, ινδοκινέζες κλπ) είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένες στην περιποίηση του άνδρα, κάτι σα σκλάβες ένα πράγμα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού