Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 97 10
Μπουρδέλα
150312
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σαν παρουσία στο σαλόνι μετράει και προσελκύει το βλέμμα.
Ψηλόλιγνη και αρκετά όμορφη
Δεν μιλά γρι αγγλικά η ελληνικά.
Στο δοματιο νορμάλ χαμογελαστη μου πειρε μια πίπα κανονική και στο 69 δεν ήθελε να της ανοίγω τα μουνόχειλα,το ζιτησε πριν ξεκινήσω.
Γενικά έχει μια Κριαδα,όχι τύπου δεν γουστάρω μια.αλλα του στιλ δεν το έχω και πολύ το σπορ.
Στο ιεραποστολικό την φύλαγα το λεμο και με ήθελε κολιμενο πανόπτης,όταν ανασικονομουν και την κιταγα εδιγχε αμιχανη.
Μου ανταποδίδει φιλιά στο λεμο και στα τέσσερα στιθηκε μια χαρά και των έφαγε .καμια καβλοτικη κραυγή η εστο επιφονιμα κατά τι διάρκεια της πράξης.
Τελιοσα σ υτη τη στάση και η Σοφία εγιναι καπνός,είχαι και κόσμο.
Γενικά δεν Κλέω το 20€ αλλά να δεν είναι καυλιάρα που θα την ξανασκεφτείς αφού φιγης.
Ψηλόλιγνη και αρκετά όμορφη
Δεν μιλά γρι αγγλικά η ελληνικά.
Στο δοματιο νορμάλ χαμογελαστη μου πειρε μια πίπα κανονική και στο 69 δεν ήθελε να της ανοίγω τα μουνόχειλα,το ζιτησε πριν ξεκινήσω.
Γενικά έχει μια Κριαδα,όχι τύπου δεν γουστάρω μια.αλλα του στιλ δεν το έχω και πολύ το σπορ.
Στο ιεραποστολικό την φύλαγα το λεμο και με ήθελε κολιμενο πανόπτης,όταν ανασικονομουν και την κιταγα εδιγχε αμιχανη.
Μου ανταποδίδει φιλιά στο λεμο και στα τέσσερα στιθηκε μια χαρά και των έφαγε .καμια καβλοτικη κραυγή η εστο επιφονιμα κατά τι διάρκεια της πράξης.
Τελιοσα σ υτη τη στάση και η Σοφία εγιναι καπνός,είχαι και κόσμο.
Γενικά δεν Κλέω το 20€ αλλά να δεν είναι καυλιάρα που θα την ξανασκεφτείς αφού φιγης.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2021
Φίλε @Atridis σε ευχαριστούμε για τις κριτικές που βοηθάς κόσμο και κοσμάκη. Είσαι μάγκας και ειλικρινής. Αυτό το θέμα με την ορθογραφία σου πλεον το συνήθισα. Στην αρχή μου βγαίνανε τα μάτια μεχρι να βγάλω νόημα αλλά τώρα όλα καλά! Είσαι μάγκας!
Διανοούμενος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1