Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πήγα σήμερα στην πρωϊνή βάρδια. Περιμένοντας η τσατσά άρχισε να βρίζει έναν πελάτη επειδή σηκώθηκε και κοίταξε έξω από την πόρτα... για ποιό λόγο δεν κατάλαβα...

Μετά από λίγο βγήκε μια μάλλον Ρουμάνα, γύρω στο 1.65 ύψος, σκούρα μαλιά. Πολύ μέτρια εμφάνιση απο μπροστά. Συμπαθητική όταν γύρισε την πλάτη (έχει και ένα τατουάζ στη μέση).

Η τσατσά είπε πως κάνει διάφορα: ακάποτη πίπα, 69, κουλούρι κλπ. Εγώ κόλλησα στο τελευταίο αφού δεν μου έχει τύχει ποτέ. Αφού το επιβεβαίωσα 2η φορά από την τσατσά, μπήκα.

Ο χώρος στο μέσο όρο της περιοχής (ή και λίγο κάτω από αυτόν...). Πάντως έχει και οθόνη με αμερικάνικά ντοκυμαντέρ στο δωμάτιο...

Η κοπέλα μπηκε με τις καπότες στο ένα χέρι και ένα σωληνάριο λιπαντικού στο άλλο. Η πίπα μάλλον νευρική ήταν και δεν με έφτιαξε ιδιαίτερα. Ξεκίνησα με ιεραποστολικό. Αφήνει αρκετά, με πιασίματα, δάκτυλα κλπ, αλλά δεν συμμετέχει ούτε στα βασικά. Έπαιξα λίγη ώρα έτσι και μετά άρχισα γαμώντας τη να χαιδεύω την κολοτρυπίδα της (ήταν όντως δουλεμένη... Και τοτε έφαγα την ξενέρα... "Όχι" μου λέει "είσαι πολύ μεγάλος..."

Καλά, τί περίμενε με αυτό το Nickname... :-D

Την πήδηξα κανά 5λεπτο ακόμα, όπου και άρχισε να λέει για πιο γρήγορα... 2η ξενέρα. Εκεί βαρέθηκα τελείως, οπότε και τη γύρισα σε πισωκολλητό (η μόνη στάση που άξίζει να τη βλέπεις) και την κοπάνησα μέχρι που τελείωσα.

Γενικά η κοπέλα δεν με έφτιαξε σε τίποτα. Ακόμα και να ήξερα πως αν ξαναπήγαινα θα το έτρωγα το κουλουράκι, δεν θα το έκανα με τη συγκεκριμένη. Καλύτερα να φάω τα 20 ευρώ σε σουβλάκια...

Πάντως φεύγοντας είπα να πάρω μια μικρή εκδίκηση. Ξέροντας από πριν πως η τσατσά είναι λίγο περίεργη, της ανέφερα πως δεν πέρασα στην πίσω πόρτα... Την φώναξε και άρχισε να της ζητάει το λόγο... Εκεί στην αναμπουμπούλα εφυγα για να αναζητήσω την τύχη μου αλλού... :-)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2009
Φ45
Ανώτερος
24
Πόντοι:
5.960
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού