Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 37 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Eπισκεψη στον οικο οπου συνηθως εχει στις βαρδιες του πεντανοστιμα πιπινια, τα περισσοτερα φολες.
Στο σαλονι βγηκε μια ψηλη κοπελα γνωστη φυσιογνωμια.
Ηταν η Μιρελλα, γνωστη και απο τη θητεια της σε αλλους οικους της περιοχης η οποια επεστρεψε μετα απο 6-7 χρονια αποχης.
Το προσωπο της σεξυ και ομορφο με μακρυ μαυρο μαλλι.
Το σωμα της λιγο πεσμενο σε σχεση μ το παρελθον, δεν ειναι αυτο που ειχε πιτσιρικα αλλα παραμενει αρκετα καλο με ομορφη κωλαρα. Το στηθος ειναι λιγο πεσμενο εχει και λιγο ζαρωμενη κοιλιτσα, ισως απο γεννα.
Τα ελληνικα της αψογα και το προγραμμα της απλο στα 10ε.
Η Μιρελα ηρθε στο δωματιο οπου με βρηκε ξαπλωμενο, ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να χαϊδευει το κορμι μου.
Μου εδινε φιλακια στον κορμο και στην κοιλια και εφτασε και στον πουτσο οπου του φορεσε καποτα.
Αρκετα καλη η πιπα της με ωραιο ρυθμο και καλη αισθηση χωρις γλειψιμο αρχιιδων.
Της ζητησα να ανεβει απο πανω μιας και ειναι γκομεναρα και θα ηθελα να τη δω να με καβαλαει αλλα το αρνηθηκε.
Την εβαλα στα τεσσερα και βλεποντας την κωλαρα στημενη και τη μεση σπασμενη φουντωσα απο την καυλα.
Την γαμησα δυνατα με τη Μιρελα να αντεχει δυνατο γαμησι και να μου λεει "ετσι μωρο μου, γαμησε με δυνατα"
Μετα απο 4-5 λεπτα δυνατου πισοκολλητου λαχανιασα και δεν ηθελα να χυσω και τοσο νωρις βεβαια.
Εκατσε σε κανονικη σταση οπου ανοιξε τις ποδαρες και χωθημα μεσα της χουφτωνοντας καργα μπουτια γαμπες και κωλομερια.
Την γαμησα δυνατα και σε αυτη τη σταση ενω επεσαν και μερικα στοματοφιλα.
Τελειωμα σε αυτη τη σταση, ηταν λιγο βιαστικη στο στραγγιγμα.

Συμπερασματικα η Μιρελα ειναι μια ομορφη γυναικα, εχει χασει την παλια αιγλη της αλλα παραμενει σεξυ
και γκομεναρα, αμα τη δεις σιγουρα θα θες να της τον χωσεις και να τη γαμησεις δυνατα.
Η καυλοφατσα της σε προκαλει.
Η ιδια δεχεται δυνατο γαμησι και δεν κλεβει.
Εμπειρη πορνη αναμενω να εμπλουτισει το προγραμμα της εστω και με εξτραδακια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, sweeper, Paliotsarkadoros και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού