Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571572
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Φώκαιας 27 στον ιμιοροφο.
Η Μελίνα ει ναι μια ψιλομιλφ μέτρια κοπέλα ξανθιά με μικρά βιζια και ορεο Κόλο.
Στο δοματιο ήρθε ανέκφραστη και το σεντόνι του κρεβατιού είχε μια χισια από προηγούμενο γαμιά.
Το καθάρισαν οπός οπός.
Μια νορμάλ πίπα και 69 σιντομα όλα αυτά.μετα χορις να με ροτισει έκατσε ανάποδα πανομου.κουνιεταν καλά θα έλεγα με εμένα να χαζεύω.αυτο που δεν Μ αρέσει είναι η προτοβουλια της πόρνης,πληρονω για να λέω εγώ τι θα κάνουμε.αμεσος μετά πάλι αυτή επέλεξε πισοκολιτο.στιθικαι καλά μετά ζιτησα κανονικά εγώ και εκεί άρχισαν τα φίνις φίνις στο πεντάλεπτο.
Δεν είναι ο χρόνος που θα Κατσής στο δοματιο μα η διάθεση της πόρνης να σε ξεπεταξει.10 γαμιμενα λεπτά είναι κάτσε φατον και μόλις περάσουν φύγε ρε μαλακο, μην μου τα πριζεις την ώρα που γουστάρω.
Μετά μου έφυγε η διάθεση και την εδιοξα.
Από μένα μαύρο.
Η Μελίνα ει ναι μια ψιλομιλφ μέτρια κοπέλα ξανθιά με μικρά βιζια και ορεο Κόλο.
Στο δοματιο ήρθε ανέκφραστη και το σεντόνι του κρεβατιού είχε μια χισια από προηγούμενο γαμιά.
Το καθάρισαν οπός οπός.
Μια νορμάλ πίπα και 69 σιντομα όλα αυτά.μετα χορις να με ροτισει έκατσε ανάποδα πανομου.κουνιεταν καλά θα έλεγα με εμένα να χαζεύω.αυτο που δεν Μ αρέσει είναι η προτοβουλια της πόρνης,πληρονω για να λέω εγώ τι θα κάνουμε.αμεσος μετά πάλι αυτή επέλεξε πισοκολιτο.στιθικαι καλά μετά ζιτησα κανονικά εγώ και εκεί άρχισαν τα φίνις φίνις στο πεντάλεπτο.
Δεν είναι ο χρόνος που θα Κατσής στο δοματιο μα η διάθεση της πόρνης να σε ξεπεταξει.10 γαμιμενα λεπτά είναι κάτσε φατον και μόλις περάσουν φύγε ρε μαλακο, μην μου τα πριζεις την ώρα που γουστάρω.
Μετά μου έφυγε η διάθεση και την εδιοξα.
Από μένα μαύρο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€