Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη Τζούλια δεν την ξέρω από χτές! Μια νύχτα Μοναστηράκι έβλεπα σ ένα μπαράκι μια χοντρή γκόμενα με ωραίο πρόσωπο και την κωλάρα της να κοντεύει να πεταχτεί έξω, και το στρινγκ να χάνεται στην κωλοχαράδρα της! Την άλλη μέρα Κυριακή πέτυχα τη Τζούλια έβγαλα τα σπασμένα ΚατσικογάμηςΧαχαχα! και από τότε ΟΠΟΤΕ θέλω γυναίκα κατηγορίας bbw δεν σκέφτομαι καν να πάω αλλού εδώ και περίπου 2,5 με 3χρόνια! Σήμερα Κυριακή πήγα Τζούλια άλλη μια φορά. Η κριτική αυτή είναι για μένα ένα έντιμο και αληθινό tribute σε με γυναίκα το τονίζω ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (BBW) που αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο μη μπείτε καν στον κόπο να συνεχίσετε την ανάγνωση.
Για αρχή...Τζούλια, κάπου 1,80 ύψος, θηρίο κανονικό, με καλό βυζί ριγμένο όχι νερουλο, μπλε μάτια, σχετικά καλό πρόσωπο, πολλές φορές γλυκούτσικο/καλοσυνάτο! Μαλλί καστανόξανθο βαμμένο περίπου πάντα ώς τους ώμους, Παλιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θηρίο σωστό στα κιλά, τώρα όσο πάει (δίαιτα) και γίνεται νορμαλ (θέλει δουλειά ακόμα).
Στις (1φορά το μήνα χ12 = 12 το χρόνο άρα κάπου 35-40 φορές μαζί της) φορές που πήγα μαζί της εκτός από μια και μοναδική φορά άρα μιλάμε για στατιστικό σφάλμα τι παίρνω ΠΑΝΤΑ από αυτήν...

1)Κολασμένο ελεύθερο στοματικό, βαθύ, αργό, αισθησιακό πολλές φορές,
2)πάντα καθαρή (οκ έχω πετύχει μυρωδιές περιόδου αλλά οκ Jesus), βυζιά για πιπίλισμα πάντα καθαρά πολλές φορές με απαλό άρωμα αντισηπτικού,
3)τρύπες που πραγματικά αντέχουν δυνατό και έντονο sex και το λέω εγώ που και αρέσκομαι στο δυνατό και έντονο σεξ και αντοχές έχω με προσοχή και σεβασμό πάντα.
4)Απίστευτο τελειωτικό στο στόμα σε σημείο ΛΙΓΩΜΑΤΟΣ

Αυτά τα 1-4 τα απολαμβάνω κάθε φορά που πηγαίνω, σήμερα μια φορά ακόμα και είπα να το γράψω για μια πολύ τίμια σεξεργάτρια που εδώ και 3 χρόνια πρακτικά δεν με φόλιασε ΠΟΤΕ! Σίγουρα ένας τακτικός πελάτης ίσως να τυγχάνει κάποιας καλύτερης μεταχείρισης αλλά πραγματικά από τη μέρα νο 1 ως και σήμερα περνάω δεδομένα καλά! Έφυγα σκεπτόμενος αυτό και το καταθέτω και εδώ, αν εγκρίνεις αυτό που θα δεις με Τζούλια ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ! Να περνάτε καλά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!