Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η επίσκεψη έγινε νωρίς το βράδυ στην περιοχή.Ειχα διαβάσει πολλά reviews και αναζητούσα μια καλή επιλογή για milf.Πηγα στον οίκο αφού παρκαρα τη μηχανή πιο πέρα.Οσοι πηγαίνετε τακτικά θα ξέρετε ότι είναι κάπως επικίνδυνα.Εγω δεν συνηθίζω να συχνάζω και από φόβο άφησα τη μηχανή στο δρόμο πιο κάτω που έχει φώτα.
Η τσατσά καλή βγήκε από τον μέσα χώρο η milf Αλιονα με πολύ σέξι εσώρουχα.Δεν είχα σκοπό για τσάρκες και πλήρωσα τα 20€.Το δωμάτιο μέτριο σε θέμα τάξης θα μπορούσε η τσατσά να το έχει πιο τακτοποιημένο.
Η Αλιονα μπήκε μέσα με διάθεση να τα κάνει όλα.Εχει συνδυασμό και ενεργεια που σπανίζει...Δυνατή πίπα δεν αφήνει τίποτα τριγύρω όλα.Περασμα καποτας και στήσιμο στα τέσσερα με τούρλα το κωλο.Δεν πήρα την πίσω τρύπα αν και εβαζε από μόνη της δάχτυλα σαν να μου λέει δώσε.Καταφερα και έχυσα μια φορά με αυτήν να παίζει πάρα πολύ καλά το ρόλο της.Ηταν μια καλή εμπειρία που ίσως έκανα κάποια στιγμή επανάληψη.Νομιζω ότι οι περισσότεροι που έχουν γράψει σχόλια θετικά τα δικαιολογει απόλυτα.
Από εμένα ναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
30
Πόντοι:
2.596
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, Paliotsarkadoros και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού