Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα πάει μια μικρή μπουρδελότσαρκα κανά δυό μέρες πριν! Είχα πετύχει την Αλιόνα να στολίζει το δέντρο στο σαλόνι! Ήταν μια πολύ ωραία εικόνα! Το στόλιζε ήρεμα, σχεδόν νωχελικά, σαν μια γυναίκα που κοιτούσε με μεράκι και ηρεμία να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα! Δεν κουνήθηκε από τη θέση της. Φαινόταν η κωλάρα της και τα βυζιά από το πλάι! Γύρισε ήρεμα και χαμογελαστά το κεφάλι της μόνο ενώ συνέχισε να στολίζει το δέντρο (μου κανε εντύπωση το "ήρεμα" για την Αλιόνα) και μου παρουσίασε τον εαυτό της! Έφυγα μεν αλλά η όλη εικόνα μου κανε μια πολύ ζεστή και sexy εντύπωση! Μια και μοναδική φορά στο παρελθόν με Αλιόνα είχα κλάψει ΠΑΝΥΓΙΡΙΚΑ το 20άρι είχα σχεδόν μαλώσει! Χτες έχοντας στο μυαλό την εικόνα αυτή είπα να πάω μαζί της! Μπήκα μόλις την είδα με τη μια! Δωμάτιο ζεστό απο αιρ κοντίσιον, κομπλέ στρωμένο! Ήρθε στο 3λεπτο, μόλις που χα προλάβει να φρεσκαριστώ αν και είχα πάει μπανιαρισμένος! Την άρχισα λίγο στα κοπλιμέντα! Ότι έχει βυζάρες, όμορφα μάτια, τι κωλάρα είναι αυτή! Τα πήρε όλα καλά και χαμογελαστά και μου παραπονέθηκε ότι ήθελε να χάσει κιλά και θέλει πιο μικρό κώλο! Πλατύ χαμόγελο "Μια χαρά είσαι" απάντησα! Ήρθε στο κρεβάτι, μου φερε τις βυζάρες της για γλύψιμο! Μιλάμε ένοιωθα ΒΑΡΟΣ στο πρόσωπο από τα βυζιά της! Της έγλειφα τα βυζιά και της χούφτωνα μπούτια και κωλομέρια! Κατέβηκε στο καυλί μου! Άρχισε να γλύφει αρχίδια, καλά έντονα, δυνατά, χωρίς ίχνος ατσουμπαλιάς ή πόνου! Τον πήρε στο στόμα! Ηρεμα στην αρχή και μετά άρχισε ΔΥΝΑΤΑ τσιμπουκώματα, να τον εξαφανίζει στο λαρύγγι της, σε κάθε τσιμπούκωμα η πούτσα μου "έβρισκε" μέσα στο στόμα της, μιλάμε και γαμώ! Σάλιωσε τα βυζιά της και άρχισε πότε βυζομαλακία πότε τσιμπούκι! Αλλά δεν στα πανε καλά κυρία μου! ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ σκέφτηκα! Της λέω: "άνοιξε πόδια να σε γαμήσω"! Νιαούρησε: "τόσο λίγο πίπα"? Πλάκα είχε! Της τον έβαλα με τα πόδια ανοιχτά, μιλάμε έχει ανοίγματα η μαντάμ! Της έδωσα πόνο για κανά πεντάλεπτο! Βαθιές και δυνατές πουτσιές, που κάνανε τα βυζιά της να κουνιόνται και την κοιλιά της να σφίγγεται! Φιλούσα και έγλυφα τα βυζιά της ταυτόχρονα πολλές φορές! Τη ζόριζα λίγο! Προς το τέλος της είπα "θα σε σκίσω μωρή κάβλα" για να πάρω με χαμόγελο την απάντηση: "μ έχεις σκίσει εδώ και ώρα, τι παραπάνω να κάνεις"? Δεν ήθελα παραπάνω, την έβαλα να τα πάρει στο στόμα! Αρχισε μια λυσσαλέα πίπα και τα πήρε στο στόμα! Πριν φύγει από το δωμάτιο μου λεγε να προσέχω να ντύνομαι στο κρύο, ότι είναι κρυουλιάρα και πόσο της αρέσει να κοιμάται ζεστά και να μένω ήρεμος και μόνος χωρίς υποχρεώσεις παιδιά σκυλιά γατιά γιατί θα βάλω έννοιες στο κεφάλι μου!
Σε σχέση με παλιά με αυτό που έζησα εγώ και αυτά που χα ακούσει και από το site και από κανα 2 γνωστούς μιλάμε η διαφορά ήταν η μέρα με τη νύχτα! Κάθισα κάπου στα 15 λεπτά, ενόχληση καμία, ακόμα και το σόσιαλ ήρεμο και χαλαρό! Πολύ καλή επίσκεψη!
2ps:
1) να την γαμάτε, έχει "καλομάθει" στις πίπες, είναι ωραίο να την βλέπετε να "ζορίζετε"/γαμιέται
2) επειδή οι γυναίκες κάποιας ηλικίας και άνω έχουν απώλεια οστικής και μυϊκής μάζας το να πάρουν κιλά μέσα σ ένα φυσιολογικό όριο θεωρώ πως τους πάει πολύ, αλλιώς "σκεβρώνουν"
Καλό Σ/Κ να στα καλά! Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Leon k, giorgiodelafuentes2 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2021
Η Αλιονα έπρεπε να έχει βγει στη σύνταξη πριν μια πενταετία . Τώρα το μόνο που καταφέρνει είναι να καταστρέφει το θρυλικό τσιμπουκοονομα της με τις παραξενιές της αλλά και την πολύ καλή ψυχολογία της την περνάει πλέον στους πελάτες. Ας λυπηθεί τον εαυτό της και ας αποσυρθεί
review reaction 1 OMSA20
12 Δεκεμβρίου, 2021
@ParisPapis Αυτά ίσχυαν μέχρι κάνα 2 χρόνια πριν.Απο το κορονοιο και μετέπειτα έχει στρώσει αρκετά.
@EvilplasmaΓλωσσοφιλα κάνει η αλιονα;
12 Δεκεμβρίου, 2021
Δίνει γλωσσοφιλα;
13 Δεκεμβρίου, 2021
όχι δεν δίνει
13 Δεκεμβρίου, 2021
Η συμβουλή ήταν όλα τα λεφτά, πέρα από το τσιμπούκι...
Μπράβο και εύγε της που προσπαθεί να σώσει κανέναν αφελή (και δεν εννοώ αυτόν που έγραψε την κριτική, αλλά γενικά), από την παγίδα των γάμων...
23 Ιουλίου, 2023
Φίλοι μου καλησπέρα πριν πολλά χρόνια πήρα την Αλιονα δύο φορές , τέτοια καβλα δεν είχα νιώσει με γυναίκα του είδους της. Παρακαλώ όποιος ξέρει τηλέφωνο του Οίκου που εκδίδεται, αν γνωρίζει αριθμό κινητού της ακόμα καλύτερα ενδιαφερομε για πολύωρο ραντεβού σε Ξενοδοχείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6