Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 301 10
Μπουρδέλα
539506
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωϊνή εξόρμηση στην Διδύμου που πλέον είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση από τα βαποράκια και ΣΙΑ. Ας γίνει κάτι επιτέλους , δεν γίνεται να προχωράμε και να κοιτάμε πίσω-δεξιά-αριστερά για κανά μαχαίρι. Η τσα2 παρουσίασε 2 κοπέλες την μέρα που πήγα (Βικτώρια και Τζούλια). Τα προγράμματα γνωστά, τα γράφει και ο άψογος Ν.Σμύρνη (τον οποίο ευχαριστώ για τις ατελείωτες ενημερώσεις). Η κοπέλα χωρίς τακούνια είναι περίπου στο 1.60-1.65 και πρέπει να είναι κοντά στα 40 με λίγο πλαδαρό σώμα το οποίο δεν είναι αποκρουστικό(τουλ. σε εμένα).
Ξεκίνημα με ισπανικό από πλευράς της και στην συνέχεια φοβερό στοματικό που τον εξαφάνιζε και η αίσθηση ήταν υπέροχη. Δεν χρησιμοποιούσε δόντι και εναλλάξ έγλυφε μπάλες. Προσοχή, άνετα σε τελειώνει και επίσης ακόμα πιο προσοχή διότι κάνει παιχνίδι με το δάκτυλο της προς την κωλοτρυπίδα (εκτός αν γουστάρετε). Φαντάζομαι θα δακτυλώνει πολύ κόσμο για να παίζει έτσι. Προχωράμε με δική μου περιποίηση στην αξύριστη μούνα της (αλλά περιποιημένη). Την κάβλωσα αρκετά και με διέκοψε για να συνεχίσει τα πνευστά της. Το πήρα απόφαση λοιπόν και εγώ ότι αυτή βάλθηκε να με πεθάνει στην πίπα, οπότε την άφησα να κάνει το έργο της. Τρομερές εναλλαγές ρουφήγματος και handjob από την κυρία και τελικώς παρέδωσα τα πάντα στο στόμα της. Εκείνη φυσικά δεν σταμάτησε να ρουφάει και εγώ σχεδόν ούρλιαζα. Τα έφτυσε, μου ευχήθηκε καλό ΣΚ στα αγγλικά και έφυγε.
Στο μοναδικό μειον , είναι ότι καπνίζει και μου ήρθε μια δυσάρεστη οσμή από το στόμα της. Επίσης, για όσους δεν ξέρετε αγγλικά , η κοπέλα δεν ξέρει καλά ελληνικά και μιλάει μόνο αγγλικά.
Ξεκίνημα με ισπανικό από πλευράς της και στην συνέχεια φοβερό στοματικό που τον εξαφάνιζε και η αίσθηση ήταν υπέροχη. Δεν χρησιμοποιούσε δόντι και εναλλάξ έγλυφε μπάλες. Προσοχή, άνετα σε τελειώνει και επίσης ακόμα πιο προσοχή διότι κάνει παιχνίδι με το δάκτυλο της προς την κωλοτρυπίδα (εκτός αν γουστάρετε). Φαντάζομαι θα δακτυλώνει πολύ κόσμο για να παίζει έτσι. Προχωράμε με δική μου περιποίηση στην αξύριστη μούνα της (αλλά περιποιημένη). Την κάβλωσα αρκετά και με διέκοψε για να συνεχίσει τα πνευστά της. Το πήρα απόφαση λοιπόν και εγώ ότι αυτή βάλθηκε να με πεθάνει στην πίπα, οπότε την άφησα να κάνει το έργο της. Τρομερές εναλλαγές ρουφήγματος και handjob από την κυρία και τελικώς παρέδωσα τα πάντα στο στόμα της. Εκείνη φυσικά δεν σταμάτησε να ρουφάει και εγώ σχεδόν ούρλιαζα. Τα έφτυσε, μου ευχήθηκε καλό ΣΚ στα αγγλικά και έφυγε.
Στο μοναδικό μειον , είναι ότι καπνίζει και μου ήρθε μια δυσάρεστη οσμή από το στόμα της. Επίσης, για όσους δεν ξέρετε αγγλικά , η κοπέλα δεν ξέρει καλά ελληνικά και μιλάει μόνο αγγλικά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2021
Δυσάρεστη οσμή σου ηρθε απο το κάπνισμα και όχι από τα χυσια των προηγούμενων?
N
nikelotis
11 Δεκεμβρίου, 2021
Κάτσε να δεις τύπε που θα κάνουν ώρα πλέον για να τρώνε δάχτυλο κάμποσοι απ' εδώ μέσα...
msakis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2